FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

FATUDAKOZÓ – céghírek, ajánlatok

Tájékoztatjuk a FATÁJ olvasóit, hogy a www.fatudakozo.hu felületén jelenleg 7 639 szakterületi cég (=hétezer-hatszázharminckilenc vállalkozás) adata (teljes körűen, vagy részben) érhető el, jeleníthető meg. Az összes vállalkozást megkerestük adatfrissítéssel az elmúlt 12 hónap során! Itt vannak a legújabb és a megjelenésükben megújult partnereink.

MEGÚJULT bejegyzések a Fatudakozóban (MAX, MID):
6×6 Trans Kft.
Közúti teherszállítás, erdőgazdálkodási szolgáltatások, erdei apríték készítés.
Dynea Hungary Kft.
Faipari ragasztók, Karbamid-alapú gyanták gyártása, forgalmazása.
EDUKO-2000 Kft.
Jó minőségű alapanyagokból készítünk minőségi termékeket elsősorban tölgy és bükk fából, mind a hazai, mind a külföldi megrendelők számára. A rönk feldolgozástól a felületkezelésig minden munkafolyamat helyben történik. Elsősorban óvodai és bölcsődei bútorokat, mozgás fejlesztő játékokat és kültéri játszótéri elemeket állítunk elő. Ezek mellett tömörfa alkatrészeket gyártunk belföldi és export piacra. Foglalkozunk bérfűrészeléssel, műszárított és légszáraz fűrészáru értékesítésével.
Az üzem folyamatosan fejlődik és bővül, hogy minél több területen meg tudja állni a helyét és munkát tudjon biztosítani az ott dolgozók számára.
Az EDUKO-2000 kft környezet tudatosan gazdálkodik. Ezért a gyártás során keletkező fahulladékot az üzem működéséhez szükséges hőenergia termelésére használjuk. A forgácsból pedig brikettet gyártunk. Célul tűztük ki, hogy a villamos energia felhasználásunkat minél nagyobb mértékben biztosítsuk megújuló energiával. Ezért egy 50 KW-os naperőművet is üzemeltetünk.
HYAB Daruszervíz Kft.
Cégünk fő tevékenysége a tehergépjárműre szerelhető HIAB építőipari daruk, LOGLIFT erdészeti daruk, JONSERED hulladékrakodó daruk, MULTILIFT konténeremelők, MOFFETT hordozható targoncák, ZEPRO emelőhátfalak és a hozzá tartozó kiegészítők értékesítése, szervizelése, alkatrészellátása.
Egyedi járműfelépítmények (alumínium, acél) gyártása darufelszereléssel.
Magas műszaki színvonalú termékeink piacvezető, több évtizedes múltra tekintenek vissza.
Az egész országra kiterjedő szervizhálózattal és nagy szakértelemmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Kozák-Trans Kft.
Rönkszállítás belföldön és nemzetközi viszonylatban, Faapritás és tuskóapritás, Fakereskedelem, Fafeldolgozás (EUR és EPAL), Faapriték kereskedelem, Fűrészpor kereskedelem, Tuskózás, Erdő telepítés, Harvesteres és Forwarderes Fakitermelés, Fuvarozás mozgópadlós-önkihordós (90m3) szerelvényekel belföldön és nemzetközi viszonylatban. Erdészeti faanyagok fuvarozása belföldi és nemzetközi viszonylatban.) 90m3 önkihordos-mozgopadlos, 80m3 billencs szerelvényekkel történő fuvarozas (Faapriték, Fűrészpor, Egyéb) belföldi és nemzetközi viszonylatban. Gépesitett Harvester&Forwarder fakitermelés 10db Ponsse erdészeti géppel. Faapritas 9db apritógéppel. Faapríték/fűrészpor, Faanyag, Fűrészáru, Erdei választék kerskedelem és szállítás.
EUR és EPAL paletta gyártás három fűrészüzemben melyekben évente 130.000m3 lágyfát dolgozunk fel.
Erdőket lábon és letermelt választékot (tűzifa, raklapalapanyag, rostfa, papirfa, erőművi fa, Akác oszlop, Tölgy, Bükk, Akác rönk) vásárolunk fel országszerte és külföldön egyaránt.
Kliebert Gusztáv – EV.
Rakodólapok és alátétfák gyártása. Faanyagok ISPM-15 szerinti hőkezelése. Kőműves munkák végzése.
Pannon Falap-Lemez Kft.
Faanyagok, falemezek forgalmazása:
rétegelt lemezek,
csúszásmentes rétegelt lemezek,
színes rétegelt lemezek,
zsalutáblák,
MDF lapok,
OSB lapok,
háromrétegű falapok,
táblásított fenyő- és lombos lapok,
lécbetétes bútorlapok,
színfurnérozott forgácslapok,
színfurnérozott mdf lapok,  
színfurnérozott rétegelt lemez,
színfurnérozott lécbetétes lapok,
hajlítható falemezek,
ragasztott fatartó,
KVH gerenda,
kültéri burkolatok.
SZOLVEGY Kft.
Ragasztók gyártása faipar, papír-és csomagolóipar, konzervipar és építőipar részére. Faipari ragasztók: TECHNOBOND beltéri, vízálló, és gyorsragasztók. Vízálló ragasztóink rosenheimi minősítéssel rendelkeznek. Egyéb termékek gyártása: lásd honlapunkon.
ASS Magyarország Kft.
Oktatási, egészségügyi berendezések, felszerelések, iskolabútorok, PAGHOLZ székek, kerámia-acél iskolatáblák, paravánok, kollégiumi bútorok, rehabilitációs betegágyak gyártása, forgalmazása. A cégcsoporthoz tartozó eredeti német PAGHOLZ termékek magyarországi kizárólagos forgalmazója. Az ASS vállalat főbb jellemzői: több mint 75 éves folyamatosan megújuló német innováció, piacvezető, minőségi oktatási bútorok, közel 400 fős kiváló magyar szakember gárda, Magyarország legnagyobb iskolabútor gyártó vállalata.
Erdészeti Szaporítóanyag Termelő Kft.
Nyár, tölgy, bükk, akác erdők vásárlása lábon. Erdészeti termékek (rönk, papírfa, rostfa, tűzifa) kereskedelme. Erdőgazdálkodás, erdőművelés. Szakirányítás. Szaporítóanyag termelés-értékesítés. Erdőtelepítés. Vadgazdálkodás, vadászat szervezés.
Fagép-Szervíz 2006 Kft.
Faipari gépek (új és használt) kereskedelme, faipari szerszámok és kisgépek, légtechnika, szolgáltatások.
KARRIER BÚTOR Kft.
Irodák komplett berendezése, típus rendszerű és egyedi igények szerint készített bútorok (íróasztalok, irattárolók, térelválasztók, (akusztikus panelrendszerek) irodai kiegészítők és kis bútorok). Tervezés, gyártás, helyszíni szerelés.
Irodai munka- és tárgyalószékek forgalmazása.
Lakberendezési szolgáltatások, lakás bútorok tervezése, gyártása (előszoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, hálószoba), ülőgarnitúrák forgalmazása.
KVALITÁS Kft.
Fűrészipar, fafeldolgozó ipar, külkereskedelem. Madáretető, házikók, barlangok rágcsálóknak, fatömegcikk gyártás.
N. A. RATIO Faipari Kft. Egyedi belsőépítészeti berendezések tervezése, kivitelezése. Lakások, éttermek, üzletek belső berendezése (szobák, konyhák, előszobák bútorzata, lépcsők, korlátok, álmennyezetek, faburkolatok, kívánság szerinti anyagból és kivitelben).
OWI Zala Bt.
Hámozott bükk műszaki furnér gyártás, sík- és idompréselt lemezek gyártása, exkluzív hangdobozok építése.
Szabó Logisztik Kft.
A Szabó „Kőrös” Pipagyár Kft. – ből vált ki 2010-ben a Szabó Logisztik Kft., melynek alaptevékenysége a facsomagoló anyagok gyártása. A cég fő tevékenysége fa tömeg cikkgyártás, ezen felül fa csomagolóanyagok, faraklapok, egyedi igény szerint készítése. Szabvány raklapok EUR kereskedése, EPAL új raklapok gyártása(engedélyszám H003). EPAL engedéllyel szabvány raklapok javítása, szervizelése (engedélyszám: H-300). 1200 x 1000 Industria raklapok, egyedi Düsseldorfi raklapok, különféle méretű magasítók, faládák, kalodák és szállítóketrecek. Az ipartelepen belül fa rakodólap centrumot tartunk fent. Így logisztikailag tárolást, raktározást és szállítmányozást is végzünk partnereink részére.
Földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően Magyarország közepén vagyunk, adott a lehetőség, hogy saját gépkocsi parkot hozzon létre és önállóan szervezze a partnereinek a kiszállítását. A kereskedelemhez szükséges beszállítást illetve kiszállítást négy 24 tonnás kamionnal, egy 6 tonnás teherautóval és egy 1 tonnás kisteherautóval végzi. Az anyagmozgatást üzemen belül négy targonca biztosítja. A cég telephelye egy Ipari Parkon belül több mint 4 hektáron fekszik. A Szabó Logisztik Kft. 3200 négyzetméteres üzemben végzi tevékenységét. Rendelkezik két darab szárítókamrával, amely fa csomagolóanyagok hőkezelésére is alkalmas (IPPC FAO-015. engedélyszáma: HU-130744). Az üzemcsarnokon kívül rendelkezik 1200 négyzetméteres és egy 800 négyzetméteres fedett színnel is. Az udvaron történő tárolásához pedig betonozott szabad raktárterület biztosítja a tárolást. Kiemelt partnereinknek munkaerő kölcsönzés biztosítását is tudjuk végezni. Legújabb szolgáltatásunk gitterbox fém konténer beszerzése, szükség esetén javítása és kiszállítása.
VELUX Magyarország Kft.
VELUX tetőtéri ablakok gyártása, forgalmazása kereskedőhálózaton keresztül. Országos szervizhálózat, szaktanácsadás.
Ferenczi Géza Csemetetermelő
Erdészeti szaporítóanyagok termelése: szürkenyár, feketenyár, nemesnyár (Pannónia, Koltay, Kopeczky, I-214, Agathe-F.), akác, kocsányos tölgy, magyar kőris, szilek (turkesztáni, vénic, mezei).
Ferencziék Mezőgazdasági és Erdészeti Bt.
Erdőgazdálkodási szolgáltatás, termékelőállítás.
Szabó Pipagyár Kft.
Cégünk kézimunkával előállított pipák gyártását végzi nagykőrösi hagyománnyal Magyarországon. A tradíciók teljes tiszteletben tartása mellett mindig követjük a divatot és az igényeket úgy klasszikus, mint egyedi forma kialakítása mellett.
A pipagyártó szakemberekkel és kollégákkal azon vagyunk, hogy a pipakészítést és a pipázás kultúráját tovább vigyük generációkon keresztül.
Cégünk filozófiája szerint elkötelezett segítői vagyunk a nagy- és kiskereskedőknek egyaránt.
MAGYARORSZÁG EGYETLEN TRADÍCIÓS PIPAKÉSZÍTÉS CSALÁDI MEGSZÁLLOTTSÁGBÓL 1930 ÓTA.
A nagykőrösi Szabó Pipagyár Kft a magyar pipagyártás hazája a város központjában a főútvonal mellett található. Történelmet lapozva tudjuk, hogy a fapipát és kellékeit Magyarországon csak Nagykőrösön gyártottak régen is és az államosítás után is folytatták. A sors iróniája, hogy a rendszerváltás után 1993. decemberétől a jogos család, Szabó Balázs privát tulajdonába került a pipagyár. A Szabó család garantálja, hogy a pipagyártás titkát és tudományát generációról generációra továbbadja. A sort id. Szabó Balázs folytatta és ma Szabó Balázs harmadik ebben a tradícióban, aki vezeti a gyárat. Folyamatosan gyártjuk a megszokott, klasszikus pipaformákat. Igényekhez igazodva, a divatot követve készítjük termékeinket belföldre és külföldre egyaránt.
Erdőgazdálkodásra jogosult erdészeti szakirányító vállalkozások



Az Agrárminisztériummal és a Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztályával együttműködve, a piaci szereplők közreműködésével folyamatosan bővül a rendszerünkben elérhető erdőgazdálkodásra jogosult erdészeti szakirányító vállalkozások köre. Jelenleg: 63 vállalkozás
Erdészeti szakirányító vállalkozások

Az Agrárminisztériummal és a Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztályával együttműködve, a piaci szereplők közreműködésével folyamatosan bővül a rendszerünkben elérhető erdészeti szakirányító vállalkozások köre. Jelenleg: 133 vállalkozás
Fűrészüzemek Magyarországon
A közelmúltban bevezetett új tevékenységi kód alapján egyszerűbb lett kilistázni a Magyarországon működő fűrészüzemeket. Jelenleg: 197 cég
Jelentkezzen Ön is a FATUDAKOZÓ-ba! MOST!

Üzleti KERESLETEK a FATUDAKOZÓn

(a teljesség igénye nélkül… – Az eredeti hirdetések további adatokat is tartalmazhatnak!)

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. (EUTR azonosító: AA2677439) Vas megye területén működő erdőgazdálkodók által megtermelt tölgy rönk, fenyő (EF,FF,LF,VF,SF stb.) forgácsfa választékot rövid fizetési határidővel vásárolja fel. (2022-01-04)

Közép Magyarország területén keresünk Nyár, Fenyő, Akác erdőket lábon, illetve letermelve is választék alapú elszámolással. Fakitermelés, erdőfelújítást is vállalunk. (2021-12-17)

Gyártókat keresünk az alábbi termékekre:akác (cser) nevelőkaró 22x22x1500mm,22x22x1000mm,22x22x800mm,26x26x2000mm,28x28x2100mm, valamint éger jelölőkaró 28x28x750mm, 28x28x1000mm, 38x38x500mm, 38x38x750mm, 38x38x1000mm. Négyoldali hegyezéssel, kötegelve és raklapra rakva kérjük. Ezeket a termékeket folyamatosan vásároljuk. Hosszútávú kapcsolatra keresünk megbízható beszállítókat, akik megfelelő infrastruktúrával, kapacitással rendelkeznek. Várjuk ajánlataikat az alábbi elérhetőségeken. (2021-12-15)

Cégünk Termelés Vezető valamint Erdészeti feladatok ellátására keres kollégát! Szakmai tudás előny, de nem feltétel. Teljes munkaidős munkarend, napi 8 óra. B kategóriás jogosítvány szükséges. Bérezés megegyezés alapján. Bővebb információ telefonon vagy emailen lehetséges. (2021-12-14)

Apritekalapanyagot vagy faapritékot keresünk nagytételben területről, máglyából vagy leapritva!
Raklapanyagot is veszünk 15cm+tól 2.50-5.00m hosszban Nyár, Fűz, Fenyő, Éger, Nyir, Hárs fafajokból. Valamint kemenylombos tűzifát is veszünk 2m hossztól, 10cm+tól és lágylombos papirfát/rostfát, egyéb erőművi fát is vásárolunk 2m hossztól és 5cm+tól. Vállalunk fakitermelést Harvesterrel és Forwarderrel és faapritási bérmunkát valamint belföldi és nemzetközi rönk és egyéb ömlesztett áru szállitást is vállalunk. Érvényes vágási engedéllyel lábon erdőket, tarvágást és gyéritést egyaránt vásárolunk! (2021-12-10)

Cégünk külterületi, 1 hektárnál nagyobb területű, lábon álló tölgy, bükk és fenyőerdőt vásárol (földtulajdon nélkül) Zala, Somogy és Vas megye területén naprakész piaci árakon! (2021-11-25)

ADJA FEL ÖN IS DÍJMENTES APRÓHIRDETÉSÉT, MOST!!!

szerk: Tóth János – FATUDAKOZÓ/FATÁJ

Kapcsolódó:
FATUDAKOZÓ aktuális hírei – 2021-10-20

FATUDAKOZÓ aktuális hírei – 2021-09-30

FATUDAKOZÓ aktuális hírei – 2021-08-09

FATUDAKOZÓ aktuális hírei – 2021-04-28

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Környezetvédelmi konzultáció zajlott

Következő cikk

Kanadai őserdők védelme



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések