FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Bondor Antal 90 éves

Lakatos Ferenc, rektor-helyettes, intézetigazgató Soproni Egyetem; Führer Ernő ny. ERTI főigazgató; Szentpéteri Sándor (korábbi) erdőkért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium; Csókáné dr. Szabados Ildikó, főtanácsadó, Agrárminisztérium; Stubán Zoltán, közjóléti osztályvezető, Bakonyerdő Zrt.; Bondor Antal; Frank Norbert egyetemi docens; Váradi József erdőgazdálkodási és természetvédelmi főmérnök, Bakonyerdő Zrt.

Dr. hc. dr. Bondor Antal az Erdőművelés Tanszék egykori tanszékvezetőjét az Erdészeti Tudományos Intézet volt főigazgatóját 90. születésnapja alkalmából a sárosfői vendégházban köszöntötték a Soproni Egyetem, az ERTI, az Agrárminisztérium és a Bakonyerdő Zrt. nevében.

Az eseményen Szentpéteri Sándor (korábbi) erdőkért felelős helyettes államtitkár az ünnepeltnek személyesen átadta a Nagy István agrárminiszter által adományozott az Életfa Emlékplakett Arany fokozatát.

forrás: Soproni Egyetem

Előző cikk

Kortárs épület Hollandiából

Következő cikk

IKEA leépítés orosz és fehérorosz piacokonStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Faipari diplomaátadó

Február 2-án a Soproni Egyetem Faipari Mérnöki és Kreatívipari Karának diplomaátadó nyilvános tanácsülésén negyven végzős hallgató vette át…