FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Bondor Antal 90 éves

Lakatos Ferenc, rektor-helyettes, intézetigazgató Soproni Egyetem; Führer Ernő ny. ERTI főigazgató; Szentpéteri Sándor (korábbi) erdőkért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium; Csókáné dr. Szabados Ildikó, főtanácsadó, Agrárminisztérium; Stubán Zoltán, közjóléti osztályvezető, Bakonyerdő Zrt.; Bondor Antal; Frank Norbert egyetemi docens; Váradi József erdőgazdálkodási és természetvédelmi főmérnök, Bakonyerdő Zrt.

Dr. hc. dr. Bondor Antal az Erdőművelés Tanszék egykori tanszékvezetőjét az Erdészeti Tudományos Intézet volt főigazgatóját 90. születésnapja alkalmából a sárosfői vendégházban köszöntötték a Soproni Egyetem, az ERTI, az Agrárminisztérium és a Bakonyerdő Zrt. nevében.

Az eseményen Szentpéteri Sándor (korábbi) erdőkért felelős helyettes államtitkár az ünnepeltnek személyesen átadta a Nagy István agrárminiszter által adományozott az Életfa Emlékplakett Arany fokozatát.

forrás: Soproni Egyetem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Kortárs épület Hollandiából

Következő cikk

IKEA leépítés orosz és fehérorosz piacokon



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…