FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

A Soproni Egyetem a Zöld Talár díj győztese

Szerdán (2022-07-06.) közép-európai idő szerint 19 órakor hirdették ki az ENSZ Környezetvédelmi Programja által támogatott és a brit székhelyű Egyetemek és Főiskolák Környezetvédelmi Szövetsége által 2004 óta gondozott Nemzetközi Zöld Talár Díj győztesét.

Nagy örömünkre a magyar felsőoktatási intézmények közül elsőként a „2030 – Climate Action” kategóriában a Soproni Egyetem megnyerte a Zöld Talár díjat.

A Soproni Egyetem pályázatának címe „Klíma+ mesterhármas lépések a fenntartható jövő felé”, amelynek már döntőbe kerülése óriási dicsőséggel párosult, hiszen egyetlen hazai versenyműként az összes nevezési kategória 19 országból érkező 56 döntőse között várhatta a finálét, hogy ott angol, francia, ausztrál, bangladesi, indiai és zimbabwei versenytársait megelőzve győzedelmeskedjen.

A díj odaítélése kimagaslóan magas szakmai elismerést jelent a Soproni Egyetemen folyó, fenntarthatóságot szem előtt tartó szakmai munkának.

A projekt kisfilmje:

A virtuális díjátadó, 37.45-től a „2030 – Climate Action” kategória eredményhirdetése:

Forrás: SOE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Konferencia behurcolt / inváziósokról a FAO, a REUFIS és a SOE szervezésében

Következő cikk

Építésügyi műszaki irányelv a bontott faanyagok újrahasználat előtti minősítésének eljárásáról



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Faminta adomány a SOE FMKK-nak

Különleges, hazánkban ritkán látható famintákat adományozott a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Karnak prof. dr. Sitkei György akadémikus. Sitkei…