FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Hortobágyi Nemzeti Park új vezetője

2022. július 1. napjától Dr. Nagy István agrárminiszter kinevezte a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság új igazgatóját, Medgyesi Gergely Árpádot.

Dr. Rácz András természetvédelemért felelős államtitkár és Balczó Bertalan természetvédelemért felelős helyettes államtitkár állománygyűlés keretében ünnepélyes keretek között jelentette be az új igazgatói kinevezést az igazgatóság dolgozóinak.

Medgyesi Gergely Árpád immár 20 éve magas minőségben, de szerényen és alázatosan szolgálja a természetvédelem és a természetvédelmi célú gazdálkodás nemes ügyét. Szakmai életútját – mint a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa – természetvédelmi őrként kezdte, majd tájegységvezetőként folytatta.

2015-től a Hortobágyi Nonprofit Kft. gazdálkodási igazgatóhelyetteseként, majd több, mint öt éve ügyvezetőként szakmai hozzáértéssel gondoskodott a cég irányításáról, a természetvédelmi célú gazdálkodásról és kimagasló teljesítményt nyújtott mind a legelő állatállomány minőségének fokozása, mind a Mátai Ménes hírnevének öregbítése során.

Szakmai elkötelezettségével, lelkiismeretes munkavégzésével, példamutatásával számos embert nyert meg a természetvédelem számára. Jól működő kapcsolatot sikerült kialakítania és fenntartania kollégáival, a cég partnereivel – különösen a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósággal, a Hortobágyi Önkormányzattal, a Hortobágyi Halgazdaság Zrt-vel – és a különböző szakmai szervezetekkel, mely a kinevezésnek köszönhetően a jövőben is fennmarad és reményeink szerint tovább erősödik.

forrás: HNPI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Megindult a roham a tűzifáért

Következő cikk

EP Mezőgazdasági Bizottság (AGRI) jelentése az EU új erdészeti stratégiájáról 2030-ig



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések