FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Sírkerttől az óvodáig – a legjobb hazai középületek

A legjobb családi házak után a legjobb középületekre szavazhatsz az Év Háza pályázaton – válogattunk a mezőnyből, te pedig nézd meg mindet, hátha más jön be.

Melyik középület legyen az idei közönségdíj nyertese?
2022. július 15. (11:00) és július 22. (10:00) között várják a szavazatok
at!
Likeoljon és szavazzon! Egy like egy szavazatot ér, de egy személy több épületre is érvényesen szavazhat. Fontos, hogy megosztáskor is az eredeti képet kedveljék, ne a megosztást!
Fontos kiemelni: a közönségszavazás és a szakmai zsűri döntése egymástól teljesen független!
A középület közönségdíj idén is az Internorm jóvoltából valósulhat meg.

Már korábban bemutatták/bemutattuk az Év Háza pályázat Családi ház, kis társasház kategóriának mezőnyét, most viszont következzen a kiíró által hagyományosan újabb körre ütemezett Középület kategória. Mindkét kategóriában van közönségszavazás és szakmai díj is, a legjobb hazai középületekre július 22. 10 óráig szavazhatsz a verseny Facebook-oldalán, egyszerűen lájkolva, ami tetszik. Akár többet is.

Ahogy a családi házaknál, a közönségszavazás és a szakmai zsűri döntése itt is egymástól teljesen független.

Budakeszi Városi Piac – Építészet: Bártfai-Szabó Gábor és Horváth Zoltán
És amíg a családi házak mezőnye meglehetősen nagy szórást mutatott ízlésben, megformálásban, addig itt egységesebb a mezőny, nincsen olyan mélyrepülések, mint odaát, kevésbé jellegzetes épület azért akad.
Normafa Kapu – Fogadóközpont – Építészet: Benczúr László, építész vezető tervező, Weichinger Miklós, belsőépítész vezető tervező

Mindegy, mi most nem ezeket, hanem az általunk legérdekesebbeknek találtakat mutatjuk be, úgyhogy mindenképp nézd végig a teljes listát (és ha már ott vagy, szavazz is!), hátha.

forrás: player

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Farming Simulator 22

Következő cikk

Finanszírozási nehézségek az építőiparban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…