FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

MEGOSZ Nagyrendezvény, 10.01.

A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége a Visegrádi Királyi Palotában tartja az éves nagyrendezvényét 2022. október 1-én.

Tisztelt MEGOSZ Tagok,
Tisztelt Magánerdő Tulajdonosok,
Tisztelt Erdőgazdálkodók!

Visegrád kedvező adottságai és kulcsfontosságú stratégiai szerepe miatt a történelem során mindig is az érdeklődés középpontjában állt. Az emberi jelenlét legkorábbi nyomai az újkőkorba vezetnek, s a bronzkortól folyamatosan lakott terület a város és térsége.
A mai várrendszert IV. Béla és felesége Mária királyné kezdte el építtetni az 1250-es években, ennek részei a 328 m magas hegyen álló Fellegvár, a Várhegy alatti dombon az Alsóvár, a Duna parton pedig a Vízibástya. Nemzetközi jelentőségűvé a XV. században, az Anjouk idején vált a város. Károly Róbert 1320 körül kezdte el a királyi palota építését a város főutcájában, a Duna parthoz közeli területen.


  • A rendezvény programját és a megközelítését a meghívón találják.
    A tagsági regisztrációs lapot kérjük, töltsék ki és küldjék vissza a jelentkezéshez!
  • A gyerekeket és családtagokat egész nap látványos programok várják.
    A rendezvény helyszíne:
    Visegrád, Királyi Palota – 2025 Visegrád, Fő utca 29.
    Palotaház parkoló: 2025 Visegrád, Dunaparti út 1.
    GPS koordináta: 47.7833, 18.9833
  • Jogosult erdészeti szakszemélyeket a délután 14:00 órától kezdődő Szakmai Konferenciára várjuk. Az akkreditált programon – melynek részletei a meghívón találhatók -, való részvétel regisztrációhoz és a regisztrációs díj megfizetéséhez kötött. Regisztráljon: Jogosult Erdészeti Szakszemélyzet részére, csak a szakmai programra szóló regisztrációs lap. Az előadások összesen 10 kredit pontot érnek.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját!

Erdészüdvözlettel:
Mocz András
elnök


Kérem, legkésőbb szeptember 28-ig beérkezőleg küldje vissza a kitöltött regisztrációját a megosz@megosz.hu címre, vagy postai úton a 1021 Budapest, Budakeszi út 91. címre!

Letöltések, csatolmányok:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

2024-ben újraindul az oroszlányi erőmű

Következő cikk

Pro Silva Nagyrendezvény, 10.24-26.




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version