FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

S/ALON Budapest kiállítás

Az üveg nemzetközi éve jegyében több mint tíz művész és dizájner egyedi üveg, vagy üveg felhasználásával készült művét is megtekinthetik az érdeklődők a S/ALON Budapest lakástrend kiállításon, amelyet szeptember 23. és 25. között rendeznek meg a Budapest Arénában.

Az ENSZ 75. Közgyűlése 2022-t az üveg nemzetközi évének nyilvánította. Ehhez a globális kezdeményezéshez csatlakozott a lakástrend kiállítás is, a Bohus-Lugossy Alapítvánnyal, az üveg éve hivatalos magyarországi szervezőpartnerével együttműködve – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A rendezvény csaknem 150 kiállítója a legújabb dizájntermékeket vonultatja fel, és egyebek mellett az is kiderül, hogy az üvegművek hogyan lehetnek fontos kiegészítői egy-egy enteriőrnek. A kínálatban láthatók lesznek magyar tervezésű üvegalapokkal ellátott bútorok, vázakollekciók és falburkolatok is.

Üvegdizájn alkotásokat láthat a közönség Szentgyörgyi Szandra, Edőcs Márta, Kohut-Görömbei Luca, Csala Zsuzsa, Soltész Melinda, Koós Daniella és Zala Zsófia tervezésében, a képzőművészek között pedig Telegdi Balázs, Majoros Áron, Borbás Dorka, Lukácsi László, Darabos Anita és Borkovics Péter állítják ki munkáikat. Lukácsi László nemzetközileg elismert üvegszobrász külön a rendezvény tiszteletére készített alkotása kizárólag a kiállításon lesz látható.

forrás: MTI 09-21

Előző cikk

Építem az otthonom konferencia

Következő cikk

Európai faipar üdvözli az EP EUFS állásfoglalásátStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

EESZT küldöttgyűlés

Az Erdészeti és Energetikai Szaporítóanyag Terméktanács összejövetelén nagy hangsúlyt kaptak az aktuális erdészeti szakpolitikai ügyek, így a szaporítóanyag-termelés…
Total
0
Share