FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

S/ALON Budapest kiállítás

Az üveg nemzetközi éve jegyében több mint tíz művész és dizájner egyedi üveg, vagy üveg felhasználásával készült művét is megtekinthetik az érdeklődők a S/ALON Budapest lakástrend kiállításon, amelyet szeptember 23. és 25. között rendeznek meg a Budapest Arénában.

Az ENSZ 75. Közgyűlése 2022-t az üveg nemzetközi évének nyilvánította. Ehhez a globális kezdeményezéshez csatlakozott a lakástrend kiállítás is, a Bohus-Lugossy Alapítvánnyal, az üveg éve hivatalos magyarországi szervezőpartnerével együttműködve – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A rendezvény csaknem 150 kiállítója a legújabb dizájntermékeket vonultatja fel, és egyebek mellett az is kiderül, hogy az üvegművek hogyan lehetnek fontos kiegészítői egy-egy enteriőrnek. A kínálatban láthatók lesznek magyar tervezésű üvegalapokkal ellátott bútorok, vázakollekciók és falburkolatok is.

Üvegdizájn alkotásokat láthat a közönség Szentgyörgyi Szandra, Edőcs Márta, Kohut-Görömbei Luca, Csala Zsuzsa, Soltész Melinda, Koós Daniella és Zala Zsófia tervezésében, a képzőművészek között pedig Telegdi Balázs, Majoros Áron, Borbás Dorka, Lukácsi László, Darabos Anita és Borkovics Péter állítják ki munkáikat. Lukácsi László nemzetközileg elismert üvegszobrász külön a rendezvény tiszteletére készített alkotása kizárólag a kiállításon lesz látható.

forrás: MTI 09-21

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Építem az otthonom konferencia

Következő cikk

Európai faipar üdvözli az EP EUFS állásfoglalásátStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések