FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

60. Salone del Mobile.Milano

A Salone del Mobile 60. kiadása sikeresen kezdődött a Fiera Milano területén. 2175 kiállító fogadja a látogatókat ragyogó napsütésben, bár a szokásosnál kevesebben áramlanak az olasz metropoliszba a légiforgalmi irányítók milánói sztrájkja és a COVID-al kapcsolatos ázsiai utazási korlátozások miatt.

Maria Porro, a Salone del Mobile.Milano elnöke mindazonáltal több ezer látogatót vár Európából, az Egyesült Államokból és Kanadából, sőt Szaúd-Arábiából, Indiából, Délkelet-Ázsiából és a Távol-Keletről is a június 12-ig tartó bútorvásárra. “Az új digitális platform létrehozására tett erőfeszítéseinknek köszönhetően azok is részt vehetnek és napról napra követhetik az eseményt, akik személyesen nem lehetnek jelen” – mondja Porro.

Egyébként az EuroCucina és az FTK – Technology for kitchen is követhető az online platformon. Tágas standok és a fenntarthatóságra való összpontosítás jellemzi a több mint 120 kiállító, köztük a német ipari óriások, a Nobilia, a Häcker, a Schüller, a Nolte Küchen, a Bosch és a Siemens arculatát.

A fenntarthatóság és a nagylelkűség a bútorcsarnokokban is vezérlő gondolatok. A kárpitozott bútorszállítók a kerek retro formákkal ünneplik az 1970-es évek visszatérését. A felületekkel és színárnyalatokkal való játékot számos beszállító vizsgálja. Ami a látogatókat illeti, néhány helyen örülnének, ha több német vendéget látnának.

A Salone del Mobile.Milano kiállításról a MÖBELMARKT júliusi számában, az EuroCucina kiállításról pedig a küche&bad forum júliusi számában olvashat (majd) bővebben.

szerk: Tóth János, forrás: Möbelmarkt

Előző cikk

Green City workshop

Következő cikk

FATUDAKOZÓ – céghírek, ajánlatok



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések