FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Tájékoztató a kreditpontszerzés lehetőségeiről

Ezúton tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a 244/2020. Korm. rendelet 32. § (1) a) pontjának változása miatt a Nemzeti Földügy Központ honlapján aktualizálták az Akkreditált választható kiegészítő képzések, illetve szakmai rendezvények oldalon található leírásokat és a tájékoztatót a kreditpont szerzés lehetőségeiről.

Ehhez kapcsolódóan a Jogosult erdészeti szakszemélyzet kiemelt besorolás meghosszabbításának kérelme nyomtatvány javítását is elvégezték.


Akkreditált választható kiegészítő képzések, illetve szakmai rendezvények

frissítve: 2022-09-07 08:31:03


A 244/2020. (V. 28.) Korm. rendelet a jogosult erdészeti szakszemélyzet részére a kiemelt besorolás meghosszabbításához többek között a Nemzeti Földügyi Központ által akkreditált választható kiegészítő képzéseken, illetve szakmai rendezvényeken történő részvételt határoz meg, amelyek teljesítéséért kreditpontok járnak.   

Tájékoztató a kreditpontszerzés lehetőségeiről (Frissítés dátuma: 2022.09.07.)
Tájékoztató a kreditpontok Erdőtérképen történő megtekintési lehetőségéről (2022.04.07.)


Meghosszabbítási kérelem nyomtatvány

2020. július 1-én a jogosult erdészeti szakszemélyzeti kiemelt besorolás 5 éves határozott időtartamúvá vált. Aki ezen a napon jogosult erdészeti szakszemélyzetként szerepelt az erdészeti szakirányítói névjegyzékben, “átmeneti” időszakba került, mértéke a többi besorolástól függően eltérő (2,5-5 év). 

A jogosult erdészeti szakszemélyzet kiemelt besorolás meghosszabbítását az ahhoz szükséges feltételek teljesítésén túlmenően a jogosult erdészeti szakszemélyzetnek kérnie kell.  A kérelmet az alábbi nyomtatvány segítségével lehet beadni az állandó lakóhely vagy tartózkodási hely szerint illetékes erdészeti hatósághoz.

Jogosult erdészeti szakszemélyzet kiemelt besorolás meghosszabbításának kérelme (Frissítés dátuma: 2022. 09.07.) (Pdf / Word)


Akkreditálási kérelem nyomtatványok

Kérjük, hogy amennyiben Ön a jogosult erdészeti szakszemélyzet részére választható kiegészítő képzést, vagy szakmai rendezvényt kíván szervezni, akkor azt előzetesen akkreditálásra a megfelelő kérelem nyomtatvány kitöltésével nyújtsa be a Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztályára. 

Választható kiegészítő képzés kérelem nyomtatványa (Pdf / Word)
Szakmai rendezvény kérelem nyomtatványa (Pdf / Word)
Tájékoztató a publikáció kreditpont elismerése iránti kérelemhez 


Választható kiegészítő képzések listája  / Szakmai rendezvények listája

forrás: Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztály

Előző cikk

Elindult a tanév a Soproni Egyetemen

Következő cikk

Érdekmentes vélemény az EU Erdészeti StratégiájárólStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések