FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

JESZ 2022. évi kötelező kiegészítő képzése

A jogosult erdészeti szakszemélyzet 2022. évi kötelező kiegészítő képzéséhez kapcsolódó tájékoztatók, az egyedi jelentkezéshez szükséges Jelentkezési Űrlap, a csoportos jelentkezéshez használatos táblázat az NFK honlapján már elérhetőek.

A korábbiakban közzétett Hirdetményünkben foglaltaknak megfelelően a jogosult erdészeti szakszemélyzet 2022. évi kötelező kiegészítő képzéséhez kapcsolódó tájékoztatók, az egyedi jelentkezéshez szükséges Jelentkezési Űrlap, a csoportos jelentkezéshez használatos táblázat az NFK honlapján, a
https://nfk.gov.hu/Jogosult_erdeszeti_szakszemelyzet_kotelezo_kiegeszito_kepzese_es_vizsgaztatasa_news_2114
oldalon keresztül elérhetőek. A későbbi aktuális információkat szintén ezen az oldalon fogjuk közzétenni.

Kérjük a tisztelt jogosult erdészeti szakszemélyzetet, hogy a tájékoztatókat olvassák el, az oldal tartalmát folyamatosan kísérjék figyelemmel, kötelező kiegészítő képzés zökkenőmentes és sikeres teljesítése érdekében a határidőket tartsák be.

A képzéssel kapcsolatos kérdéseket elsősorban az erdeszet.kkk@nfk.gov.hu  e-mail címen várjuk, vagy azokat 2022. július 15-től munkaidőben (H-Cs 8:00-17:00 óra; P 8:00-14:00 óra) a 70/504-7260 vagy a 30/528-6700 hívószámú telefonok valamelyikén fogadjuk.

                                                                                      forrás: Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztály

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

STS Martin Komarek Emlékverseny

Következő cikk

Levita - magyar pihenőbútor



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések