FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Kreditpontok az Erdőtérképen

Átmeneti szünet után az Erdőtérképen ismét megtekinthetőek a szakszemélyzeti kreditpontok.

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztálya az Erdőtérképen visszaállította a jogosult erdészeti szakszemélyzet részére a megszerzett kreditpontjaik megtekintési lehetőségét. Hangsúlyozzuk, hogy itt a szakszemélyzet minden tagja kizárólag a saját adatait tudja megnézni.

A keresést és a megtekintést a megszokott módon, az Erdőtérkép felületén, a Távcső ikonnal tudja indítani. A feljövő ablakban a Keresés mezőt le kell görgetni és ott a „Szakszemélyzeti kreditpontok” opciót választva, a kért keresőazonosítót megadva, a Keresés gombra kattintva láthatóvá válik a kreditpontokat tartalmazó ablak.

Az innen elérhető linken olvasható a részletes tájékoztató a lekérdezés menetéről.

A megszerzett kreditpont adat naponta frissül. Amennyiben Ön a lekérdezés előtti néhány napban vett részt kreditpont-gyűjtési eseményen (választható kiegészítő képzés, szakmai rendezvény), kérjük vegye figyelembe, hogy a kreditpontok jóváírását a szervező által az NFK-hoz beküldendő jelenléti ív kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül tudjuk elvégezni.

forrás: NFK EF

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Faipari alapanyagok drasztikus inflációja

Következő cikk

Tűzifaprogram Békés megyében



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések