FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

JESZ kötelező kiegészítő képzés

A Nemzeti Földügyi Központ (NFK) Erdészeti Főosztálya szervezésében 2022. szeptember 1. – 2022. december 1. között zajlik a jogosult erdészeti szakszemélyzet 2022. évi kötelező kiegészítő képzése. A képzés teljesítése három ütemben, online formában, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) távoktatási felületén lehetséges.

A jogosult erdészeti szakszemélyzet a képzésre már csak 2022. október 28-ig jelentkezhet. A jelentkezési lehetőség már csak a III. ütemre biztosított. Az egyedi jelentkezéshez szükséges Jelentkezési Űrlap, a csoportos jelentkezéshez használatos táblázat és egyéb kapcsolódó információk az NFK honlapján érhető el.

A jelentkezéshez kapcsolódó eddigi tapasztalatok alapján kérjük, hogy a kapcsolattartásra szolgáló egyedi e-mail címet körültekintően és pontosan adják meg, családon vagy munkahelyen belül ez az e-mail cím mindenkinél más-más legyen.

A meghirdetett kötelező kiegészítő képzésen minden jogosult erdészeti szakszemélynek részt kell vennie, a képzés nem teljesítése esetén a jogosultsági időszak annak lejártakor nem hosszabbítható meg. Az érintett szakszemély jogosult erdészeti szakszemélyzeti kiemelt besorolása törlésre kerül és az csak egy év elteltével, kérelemre jegyezhető be újra.

Ez alól kivételt képez:

  • ha a képzés teljes ideje alatt, 2022. szeptember 1. – 2022. december 1. közötti időszakban szünetelteti tevékenységét (ennek kezdeményezése már nem lehetséges!),
  • ha a jogosulti alapképzést 2020. július 1. után teljesítette.

Nemzeti Földügyi Központ
Erdészeti Főosztály

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Kész a hazai konténerkazán prototípusa

Következő cikk

4 Hankook gumi = 10 facsemete



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések