FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdészeti szakszemélyzet jogosulti alapképzése

Tájékoztatjuk az erdészeti szakirányítói névjegyzékben szereplő erdészeti szakszemélyzetet, hogy a 244/2020. (V. 28.) Korm. rendelet 22. § (1) bekezdés szerinti jogosulti alapképzés távoktatásos formában, a jogosulti vizsgáztatás a pandémia helyzettől függően jelenléti vagy online vizsga formájában kerül megrendezésre.

Az alapképzésre az Agrárminisztériumban erdőgazdálkodási szakterületen vagy az erdészeti hatóságnál erdészeti hatósági vagy erdészeti igazgatási munkakörben, kormányzati jogviszony keretében foglalkoztatottak is jelentkezhetnek.

A jogosulti alapképzés és a vizsga elsősorban a kétéves szakmai gyakorlatot teljesítő erdészeti szakszemélyzet, illetve a szintén minimum kétéves szakmai gyakorlati idővel rendelkező, az előzőekben részletezett kormányzati jogviszony keretében foglalkoztatottak részére van meghirdetve.

Képzés sorszámaJelentkezési lehetőség időtartamaKépzés időtartamaVizsga
2022.2.2022. augusztus 31. – 2022. szeptember 29.2022. október 10. – 2022. november 4.2022. november 8. kedd

Az adott jogosulti alapképzésre és vizsgára a meghirdetett jelentkezési időtartamon belül lehet jelentkezni a Nemzeti Földügyi Központ (továbbiakban: NFK) honlapján elhelyezett linken keresztül: a Jelentkezés nevű tájékoztatóban, amely az alábbiakban, a Vizsgaszabályzat alatt elérhető.


Információ az alapképzésről / Vizsga / Vizsgaszabályzat / Jelentkezés a 2022.2. sorszámú képzésre


A képzéssel kapcsolatos kérdések az erdesz.szakszemely@nfk.gov.hu e-mail-címre küldhetőek.

Czirok István, főosztályvezető, Nemzeti Földügyi Központ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdőgazdálkodók válságtámogatása

Következő cikk

Zöld Nemzeti Bajnokok felhívás bővültStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések