FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Makkgyűjtögető kaliforniai harkály

fotó: Facebook / Nick’s Extreme Pest Control

Nyolc nagy szemeteszsákot töltöttek meg azzal a tengernyi makkal (320 kg), amit egy harkály halmozott egy kaliforniai ház falában. A kártevőirtó azt mondja, sohasem látott még hasonlót.

Elképesztő fotókat osztott meg a Facebookon egy kaliforniai kártevőirtó. A képeken makk ömlik a szobába egy ház falából. A közel 320 kilónyi termést egy harkály halmozhatta fel a könnyűszerkezetes ház falaiban – írja az ABC7.

A házhoz kihívott kártevőirtók azt mondják, az épület kívülről tele volt lyukakkal, melyeket egyértelműen harkály vágott. Amikor odabent egy kis lyukat vágtak az egyik falon, ömleni kezdett belőle a makk. (video

A Facebook-poszt alatt egy hozzászóló megjegyzi, hogy ő úgy tudta, a makkfelhalmozás inkább mókusokra jellemző, semmint harkályokra, de a kártevőirtó azt feleli, biztosan fakopáncs volt a tettes, az embereivel ugyanis látták az „őrült” madarat, amit makkokat dobál a lyukakba, melyeket ő maga vágott a ház falába.

forrás: 24.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Nettó fakitermelés 2000-2021.

Következő cikk

40 millió m3 víz megtartásaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések