FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Sikeres a Zalaerdő rajzpályázata

Több mint 430 munka érkezett a Zalaerdő Zrt. Évszakok a természetben című rajzpályázatára. A legjobbnak ítélt alkotásokból pár napja nyílt kiállítás a Hevesi Sándor Művelődési Központban.  

A tavaly nyáron meghirdetett rajzpályázat sikere a szervezőket is meglepte, hiszen valamennyi megyéből és a határon túlról is érkeztek pályaművek, sőt, egy budapesti kínai iskola diákjai is készítettek rajzokat. A legjobb munkák fontos szerepet fognak kapni a Zalaerdő Zrt. promóciós anyagaiban.  

– Nem tervezzük azt, hogy most rögtön újra pályázatot írunk ki, néhány évente szokott lenni rajzpályázat. Viszont az a tervünk ezekkel az alkotásokkal, miután bedigitalizáltuk az összeset, hogy a 2024-es évnek a fali- illetve asztali naptárában felhasználjuk a legjobb alkotásokat – emelte ki Steyer Edina a Zalaerdő Zrt. PR-előadója.

Az est során összesen három különdíjat osztottak ki. Nagy Luca az osztályfőnöke és szülei biztatására küldte be a rajzát. A fiatal alkotó a fák és az élet összefonódására világított rá.

– A rajzomban azért szerepel egy fában, mert egybekötöm az embereket és az emberi létet a természettel –  mondta el Nagy Luca.

Az ünnepélyes kiállításmegnyitón a nagykanizsai Büdös Bogarak Trió jazzformáció szórakoztatta a résztvevő pályázókat és szüleiket.

A kiállítás 2023. március 15-ig látogatható.

forrás: KanizsaÚjság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

A legbiztonságosabb Metsä üzem

Következő cikk

Színház megújulás - tervkiállítás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések