FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Évszakok a természetben – rajzpályázat

Illusztráció (Canva.com)

A Zalaerdő Zrt. rajz- és művészeti pályázatot hirdet “Évszakok a természetben” címmel két korosztály: általános iskolás felső tagozatosok, illetve középiskolások számára. A pályamunkákat mindkét kategóriában 2022. szeptember 21-ig várják.

Mi a fontos számodra a természetben?
Milyen ajándékokkal halmoz el bennünket, embereket évszakonként?
Milyen izgalmas állatok és növények élnek a magyarországi erdőkben?
Mit teszel azért, hogy óvjad, megvédd a környezetet? Milyen helyünk van nekünk, embereknek a természetben? – Engedd szabadjára a képzeletedet és a kreativitásodat, és válaszold meg ezeket a kérdéseket a képzőművészeten keresztül!

Pályázati feltételek

Méret: A4-es fekvő kép.
Technika: szabadon választott (például: színesceruza, vízfesték, pasztellkréta, zsírkréta, vegyes technika, újrahasznosított anyagok, termések, ruhaanyagok stb.).
Beküldés időtartama: 2022. május 18. (szerda) és 2022. szeptember 21. (szerda) között
Beküldési cím: Zalaerdő Zrt., 8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.

Pályázni lehet egyénileg és oktatási intézményen keresztül is.
Az alkotások eredeti példányát zárt borítékban kérjük leadni a fenti címre személyesen (hétfőtől csütörtökig 7.30-16.30 között, pénteken 13.30-ig) vagy postai úton. Az elektronikus formában leadott, vagy az A4 mérettől eltérő alkotásokat nem áll módunkban elfogadni.
A rajzok hátulján nyomtatott betűkkel, olvashatóan kérjük feltüntetni a pályázó nevét, születési idejét, iskoláját, osztályát; törvényes képviselő e-mail címét és telefonos elérhetőségét.

Zsűri elnöke: Stamler Lajos Zala György-díjas művésztanár, a további zsűritagokat a Zalaerdő Zrt. munkatársai közül választjuk ki később.

Díjazás

Mindkét korcsoportban 1-3. helyezett, a különdíjas kiválasztását hivatalos Facebook oldalunk követőire bízzuk! Eredményhirdetés és díjkiosztó: 2022 októberében.

A beérkezett alkotásokból kiállítást rendezünk. A pályázó, ill. törvényes képviselője a jelentkezéssel hozzájárul, hogy a pályázatokat a Zalaerdő Zrt. kiadványaiban felhasználja.
További információ kérhető: kozjolet@zalaerdo.hu

forrás: Zalaerdő Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Faépítés bővítése Olaszországban

Következő cikk

Polgárőrök közreműködésével is tisztulnak az erdőkStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések