FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Öko Forradalom

Blue Earth world with dripping water on two hand at wait on abstract black background. Water shortage and earth day concept or world water day. Elements of this image furnished by NASA.

A nagyszabású esemény azért jön létre, hogy aktívan, akár játékosan és szórakoztatva vezesse rá a különböző korcsoportokat, hogy most már itt az idő, hogy mindenki a maga szintjén tegyen valamit a földünk érdekében. A környezetvédelem és tudatosság tanulható, a fenntarthatósági lépéseket el lehet sajátítani, az ÖKO gondolkodás kialakítható. A rendezvény ezeket és ennek iramát szeretné fokozni.

Időpont: 2023.04.26., szerda

Helyszín: MATE Gyöngyösi Campus, Mátrai út 36.
A. épület: belső 2 helyszín / Az épület környéke 3 oldalról: külső 3 helyszín


Mire várunk még? Környezettudatossá válhatsz szórakozva!

Nem gondoltuk volna, hogy idén 30 élménypontot is „összerakunk”, de sikerült, akár 2.000 tanulót is fogadni tudunk 2023. április 26-án!

Nagyon sok partner megkereste az egyre „híresebb” ÖKOforradalmat, hogy játszva tanítsa az érdeklődőket! Idén elérjük a 20 állomást, így 4 útirányt biztosítunk a beosztások szerint. Ennyi témához sok diákot várunk, melyben személyszállító partnerünk, a K&V is további buszokkal a program mellé állt! Így gyöngyösi felsősök és középiskolások és a városhoz közeli településeken iskolába járó felsősök, nincs más hátra, kérjétek meg osztályfőnökeiteket, irány a MATE, gyöngyösi, egyetemi tanszék, április utolsó szerdáján, 26-án… és csak 2 tanóra!! A tanárok, csoportvezetők jelentkezését várjuk: mirevarunkmeg@okoforradalom.hu

Biztosan felmerült már a kérdés, hogy felnőttként, családdal mikor lehet megnézni az esemény kb. 30 élménypontját, mert bizony csúcsot dönt a program, mely idén április 26-án, szerdán lesz a MATE, gyöngyösi, egyetemi tanszékén (Gyöngyös, Mátrai u. 36.)
Az időszak, amikor várjuk a 25+-osokat: 14:00-16:00-ig. Kapcsolódjon be mindenki, mert felnőttfejjel is lehet még változtatni az életünkön a Föld érdekében. Erre pedig rengeteg új és tanúságos példa lesz!

Szervezők

Az esemény 2022-ben nagy siker volt.
Az alappartner, a MATE, MAGYAR AGRÁR- ÉS ÉLETTUDOMÁNYI EGYETEM Károly Róbert Campus, egyből igent mondott a folytatásra, mint helyszín, szakmai társszervező és marketingfelület.
Az operatív munkában széles vállal a Mátra Biker egyesület kapcsolódott be.
A főszponzori címet a P&G Gyöngyösi gyára vállalta fel, nemcsak anyagi támogatást, de közös gondolkodást és élménypontot is hoznak a programba!

forrás: ÖkoForradalom

Előző cikk

Konfliktusfa virágzó kereskedelme

Következő cikk

Ausztria: a szú miatt 2022-ben közel dupla a károsodott fa mennyisége



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések