FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

FaFeri Kft automata lapraktárt avatott

A nagykanizsai Fa-Feri Kft. új mérföldkőhöz érkezett, a tegnapi izgalmas eseményen ünnepélyesen átadták a vadonatúj automata lapraktárukat, amelynek létrehozásával még hatékonyabbá vált a munkafolyamatuk.

A bútorlapok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cég új, 1700 négyzetméteres csarnoka mintegy 9 ezer nagyméretű bútorlap tárolására alkalmas, ráadásul a közel 80 kilogrammos lapok mozgatása, szortírozása is megoldottá vált egy automatizált rendszernek köszönhetően. Az avatáson Horváth Ferenc tulajdonos arról beszélt, hogy a jövőben még pontosabban és gyorsabban szeretnék kiszolgálni partnereiket, s ebben az új raktárcsarnoknak kulcsszerepe lesz.

Ezek a képek bemutatják a lenyűgöző csarnokot és a modern technológiát, amely lehetővé teszi a gyors és precíz anyagmozgatást. A lapraktár kialakítása és funkcionalitása egyedülálló, és nagyszerű lehetőségeket kínál a termelékenység növelésére.

Köszönetüket fejezték ki mindazoknak, akik részt vettek az ünnepségen és hozzájárultak a projekt, illetve cég sikeréhez.

forrás: FA-FERI Kft., ZAOL

Előző cikk

Év Tájépítésze - Takács Edvárd

Következő cikk

Zöldek aggódnak az új erdőtörvény miatt Romániában



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések