FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Ukrán bútoripari oktatási program

Fotó: Pixabay

Az Ukrán Bútorgyártók Szövetsége azzal a kéréssel fordul a nemzetközi fa- és bútoripari vállalatokhoz, hogy támogassák diákjaikat abban, hogy gyakornoki időt tölthessenek cégeiknél, emellett szívesen működnének együtt szakképzőiskolákkal is, hogy mind a tanárok, mind pedig a diákok élvezhessék a nemzetközi tapasztalatcserék előnyeit.

“Az Ukrán Bútorgyártók Szövetségének nevében írunk Önnek a következőkkel kérésünkkel, amely arra vonatkozik, hogy az ukrán diákok gyakornoki időt tölthetnek a bútoripari vállalatoknál.

Szövetségünk aktívan részt vesz a ukrajnai szakképzési rendszer fejlesztésében, és célja, hogy javítsa a bútorgyártó iparban dolgozó szakmunkások képzésének minőségét.

Az Ivano-Frankivszkban működő 3. számú Felsőfokú Művészeti Szakképző Iskola szakmunkásokat készít fel, többek között az Asztalos / Ács / Faipari gépkezelő / Famegmunkáló szakmákban. Évente 30-50 16-18 éves diák külföldi szakmai gyakorlaton vehet részt e szakmák mindegyikében.

Érdeklődünk mind a bútor- vagy faipari cégeknél tanuló diákok gyakornoki helyei iránt, mind pedig a szakképző iskolákkal lehetséges együttműködés iránt – tapasztalatcsere, tanári gyakorlatok, stb.

Szeretnénk, ha diákjainknak lehetőségük lenne látni és gyakorolni a más országokban is a hatékony termelésszervezés körülményeit, valamint tapasztalatot szerezhetnének a világ vezető bútoripari vállalatoktól.

Bízunk benne, hogy ez növeli esélyeiket a sikeres karrierjüket a bútorgyártó iparban, és hozzájárulnak a szakképzés, illetve a szakképzettségi szint javításához Ukrajnában.

Nagyra értékelnénk, ha támogatná az ukrán bútorgyártók szakmai készségeinek javítását, valamint bármilyen egyéb támogatást vagy tanácsot köszönettel fogadunk.”

forrás: Fabunio

Előző cikk

Érkezik az IKEA új kollekciója

Következő cikk

FATUDAKOZÓ – céghírek, ajánlatok



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések