FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erős kezdés után fokozott növekedés!

Aktív és tartalmas féléven van túl a nyíregyházi Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskola, az év első hat hónapjában minden eddiginél nagyobb látogatottságot regisztráltak. A különböző erdőpedagógiai foglalkozásokon több mint 5300 gyerek és kísérő hallhatott az erdő élővilágáról, az erdész munkájáról, a természeti környezet iránti felelősségről.

Megrendezték a hagyományos Madarak és Fák Napi rendezvényt a Tuzson János Botanikus Kertben, tartottak rendhagyó környezetismereti órákat tantermi körülmények között, és természetesen a szokásos napközis táborok is felkapottak.

Külön öröm számunkra, hogy a nyíregyházi Jókai Mór Református Általános Iskolával szorosabbra fűzhettük a már régóta működő kapcsolatunkat, így minden alsós diákjuk az iskolai tanév alatt többször is találkozhatott velünk. Ugyancsak népszerű az erdei iskolában működő Nyíregyházi Erdőjáró Szakkör, ahol a gyerekek hétről-hétre más témáról hallanak, gyakran „autentikus” erdei környezetben. A nyári szünet hátralévő részében az intézmény festési munkák miatt zárva tart, hogy szeptembertől megszépülve várhassuk látogatóinkat – tájékoztatott Szokolovszki Géza, a NYÍRERDŐ Zrt. Nyíregyházi Erdészetének megbízott igazgatója.

forrás: NYÍRERDŐ Zrt.

Előző cikk

Athén környéki erdőtűz

Következő cikk

Erdők tündére, tündérek erdeje



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések