FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Népszerű erdei iskolai programok

Az elmúlt fél évben, több mint 2100 óvodás és iskolás gyermek vett részt a NYÍRERDŐ Zrt. Nagyerdei Erdészeti Erdei Iskola foglalkozásain. Ez csaknem ezerrel több, mint amit az előző év azonos időszakának adatai mutatnak.

Az év elején a vadetetés volt a legkedveltebb program, tavasztól pedig egyre több csoport érkezett az erdei iskolába az erdő élővilágát tanulmányozni, illetve a tanösvénytúrákra. Nagy sikert arattak a Fenntarthatósági Témahét ingyenes rendezvényei, valamint népszerű volt a „Bagoly Bogi és erdei barátai” elnevezésű óvodás program is, amely során Hajdú-Bihar vármegyei óvodásokkal ismertették meg az erdei életközösséget.

A nyári időszakban a táboroké a főszerep. A különböző tematikus és Erzsébet táborok nyomán sok gyermek látogat el a Debreceni Nagyerdőbe, az Erdőspusztákra illetve Hármashegyre. A szeptemberben induló új tanévben számos új programmal várja a diákokat a Nagyerdei Erdészeti Erdei Iskola. 

forrás: Nyírerdő Zrt.

Előző cikk

Korongvadász Világbajnokság

Következő cikk

Antropocén - új geológiai korszakba léptünk



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések