FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Wood Awards 2023 kiállítás

A fa szépségének megragadása: The Wood Awards 2023 kiállítás, a Material Matters és a London Design Festival együttműködésével.

A fa, az egyszerre időtálló és sokoldalú anyag évszázadok óta az emberi kézművesség egyik sarokköve. A bonyolult faragványoktól a kortárs bútortervekig a fa mindig is különleges helyet foglalt el a design és az építészet világában. A Wood Awards, a kivételes faművesség nagyra becsült elismerése, továbbra is azt a szépséget, innovációt és fenntarthatóságot ünnepli, amelyet a fa az életünkbe hoz. Miközben izgatottan várjuk a 2023-as évre kiválasztott projektek közelgő kiállítását, amely a Material Matters-szel együttműködve és a híres London Design Festival részeként kerül megrendezésre, itt az ideje, hogy elmélyedjünk e rangos díj jelentőségében.

The Wood Awards: A kézművesség és a kreativitás elismerése

A The Wood Awards egy évente megrendezésre kerülő verseny, amely a fával kapcsolatos kiválóságokat díjazza a tervezés, a kézművesség és az innováció terén. Az 1971-ben alapított díjjal folyamatosan elismerik a kivételes munkákat, a testre szabott bútoroktól és a bonyolult faragványoktól kezdve az építészeti csodákig, amelyek a fa határait feszegetik. A díjak tanúskodnak e természetes anyag tartós vonzerejéről, valamint arról, hogy képes ötvözni a hagyományt a modernitással.

A 2023-as kiállítás

A várakozás egyre fokozódik, mivel a 2023-as Wood Awards bemutatásra kiválasztott projektjei egy inspiráló kiállításon kerülnek bemutatásra. Ez a kiállítás egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy szemtanúi legyünk annak a kreativitásnak, művésziségnek és találékonyságnak, amelyet a tervezők, építészek és alkotók faalapú alkotásaikba fektetnek. A kiállított projektek nem csupán az emberi képességekről tanúskodnak, hanem a fa által nyújtott fenntarthatóság és környezetbarátság emlékeztetőjeként is szolgálnak.

A kiállítás a Gallery@Oxo galériában 2023. szeptember 20. és szeptember 23. között tekinthető meg.

https://www.woodawards.com/wp-content/uploads/2023/08/News-and-shortlist-page.png

forrás: WoodAwards

Előző cikk

MI-alapú energia-ellátó-rendszer

Következő cikk

Jövőnk újszerű építése



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések