FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Balaton Bútor 125+

Az idén 20. jubileumi Budapest Design Week égisze alatt megrendezésre kerülő méltán várt Balaton Bútor 125+ három napos programunk neves külföldi és hazai előadók szakmai előadásait, valamint legújabb (köztük Red Dot és Magyar Formatervezési díjas termékeink) termékeink bemutatását tartalmazza.

A Balaton Bútor 125+ rendezvénye ingyenes, de regisztrációhoz kötött és egy adott napra szól! A férőhelyek korlátozottak, így javasoljuk, hogy mielőbb végezd el a regisztrációt, hogy biztosítsd a helyed! Kérjük, ügyelj arra, hogy egy e-mail cím egy fő regisztrációját jelenti!

Program:
14:00 – 14:30 Welcome drink a Laposa Birtok díjnyertes pezsgőiből
14:30 – 15:15 Meghívott előadók prezentációja
15:15 – 15:30 Multistone
15:30 – 15:45 LumoConcept
15:45 – 16:00 Balaton Bútor napjainkban
16:00 – 18:00 Termékbemutató / borkóstolás / állófogadás

Regisztráció


Partnereinkkel közösen, bízunk benne, hogy számíthatunk megjelenésedre!

Program
okt.10.

Maurizio Riva nagyapja és édesapja nyomdokaiba lépve a Riva1920 igazgatója 1993 óta. A kis, de annál fontosabb gyár a milánói kiállítás állandó tagja, idéntől már saját bolttal az expo területén. Számos nagy tervezővel dolgozott együtt és közösen alkották meg ikonikus darabjaikat, melyeket a világ számos pontján értékesítenek. Filozófiája: fenntarthatóság, dizájn és kutatás. Ezen elvek mentén termékeiket jellemzi a különleges anyaghasználat: az 50.000 éves kaori fa, a vízben ázott velencei oszlopok, a briccole-k vagy akár az illatos libanoni cédrus.

okt.11.

Bihary Sarolta DLA építész-, belsőépítész tervező, a KREA Design Iskola enteriőrtervező szak szakvezetője.
Tervezőként elsősorban kulturális beruházásokon, múzeumok, középületek és magánlakások belső terein dolgozik. Tervezésekor elsősorban a helyek emberi viselkedésére, kapcsolatokra, érzésekre gyakorolt hatása alapján alkot. Míg oktatói munkájában az épített környezet hatékonyságát elősegítő tanulási/tanítási módszerek kidolgozása mellett a téri helyzetek emberekre és emberi kapcsolatokra való hatása érdekli.

okt.12.

Martin Colberg 21 éves korában véletlenül került a bútoriparba, és azonnal lenyűgözte a dán design örökség, különösen a fabútorok, amelyek a múlt század közepétől a “dán dizájnt” a világszínpadra repítették. Martin a bútorok tervezése, fejlesztése és forgalmazása közötti területen tevékenykedik, és folyamatosan azzal a céllal dolgozik, hogy a dán dizájnhagyományt a tervezők és kézművesek új generációjával együtt újjáéleszti.

Bárkert Bisztro / 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 6. / Térkép

KINEK SZÓL?

A szakmai konferencia elsősorban építészek, belsőépítészek, formatervezők, desigenerek figyelmébe ajánlott! A Balaton Bútor 125+ rendezvénye ingyenes, de regisztrációhoz kötött és adott napra szól! A férőhelyek korlátozottak, így mielőbb végezd el a regisztrációt, hogy biztosítsd a helyed! Kérjük, ügyelj arra, hogy egy e-mail cím egy fő regisztrációját jelenti!


Partnereink:
LAPOSA – laposa.hu
MULTISTONE – multistone.hu
LUMOCONCEPT – lumoconcept.com
MULTIARTIST – multiartist.attilaglazer.com

(x) Balaton Bútor Kft.

Előző cikk

Vákáncsosok - erdőtelepítők

Következő cikk

Erdei utakon Reviczky Gáborral - 197., 2023/39.



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések