FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

WorldSkills 2024 Lyon

Nincs megállás a EuroSkills Gdansk 2023 Európa-bajnokság után, már elkezdődött a felkészülés a jövő évi WorldSkills Lyon 2024 világversenyre! A versenyt 2024. szeptember 10-15. között Franciaországban, Lyonban rendezik. Írjátok be a naptárba!

Gratulálunk Nagy Dánielnek, aki a tavaly megszerzett kiválósági érem után, ezúttal a legfényesebben csillogó medált hozta el épületasztalos versenyszámban a EuroSkills Gdansk 2023 Európa-bajnokságról! Köszönjük Babanecz Csaba Attila főszakértőnek, a Budapesti Komplex Szakképzési Centrumnak, a H-Didakt Kft.-nek, a Tooltechnic System Kft.-nek és minden felkészítőnek a fiatal szakembert támogató sikeres munkát.
Gratulálunk Zalányi Bencének a szakmák Európa-bajnokságán bútorasztalos versenyszámban megszerzett kiválósági éremhez precíz munkájának köszönhetően! Köszönjük Fekete Zoltán főszakértő-helyettesnek, Bence felkészítőinek, a Budapesti Komplex Szakképzési Centrumnak, a H-Didakt Kft.-nek és a Tooltechnic System Kft.-nek, hogy hozzájárultak a fiatal szakember eredményéhez
Gratulálunk Lampert Benedeknek a EuroSkills Gdansk 2023 Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményéhez, amellyel a 6. helyen végzett ács versenyszámban! Köszönjük Forró Máté szakértőnek, az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetségének, a Tető Építők Egyesületének és minden felkészítőnek, hogy támogatták a fiatal magyar tehetség szakmai fejlődését.

forrás: WorldSkillsHungary

Előző cikk

Faipari képzőközpont Pápán

Következő cikk

Természet helyreállítási rendelet kritikája



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések