FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

WorldSkills Competition 2022

A WorldSkills International hivatalosan is bejelentette a közelgő WorldSkills Competition 2022 Special Edition rendező országait és időpontjait! A WorldSkills Shaghai 2022 világverseny helyett idén 61 nemzetközi szakmai versenyre kerül sor 2022 szeptembere és novembere között, melyeken Magyarország 23 szakmában képviselteti magát.

Idén 2022 szeptembere és novembere között 61 nemzetközi ügyességi versenyre kerül sor Európában, Észak-Amerikában és Kelet-Ázsiában.

A WorldSkills egyedülálló formátummal készül a 2022-es nemzetközi készségversenyekre, amelyeken 61 szakmát mutatnak be a világ 15 különböző országában és régiójában. A WorldSkills Competition 2022 Special Edition (WSC2022SE) a májusban a világjárvány miatt elmaradt WorldSkills Shanghai 2022 hivatalos helyettesítője.

Az egyes készségversenyeket szervező partnerek és 15 tagország és régió elkötelezettségének köszönhetően az időpontok és a városok már meg vannak határozva. A 61 szakmai ügyességi verseny 12 héten keresztül zajlik majd, szeptember 7-től 2022. november 26-ig.

szerk: Tóth János, forrás: WorldSkills

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Tűzifa piac az Egyesült Királyságban

Következő cikk

Bajor tűzifa-piaci hírforgácsok



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések