FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Lépcsőgyártó vállalkozás beruházása

A Széchenyi Terv Plusz keretén belül meghirdetett „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 kódszámú felhívás alapján Császár Ferenc egyéni vállalkozó, mint támogatást igénylő 2022. február 24-én GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01038 azonosító számú támogatási kérelmet nyújtott be, melyet a Támogató támogatásra alkalmasnak minősített. Így 69,19 %-os támogatottság mellett 10,00 millió forint vissza nem térítendő, európai uniós támogatás segítségével valósította meg Császár Ferenc az anyagmozgatási technológiai fejlesztését és vállalatirányítási rendszer bevezetését. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

A takácsi székhelyű egyéni vállalkozást Császár Ferenc 2004-ben alapította. A tevékenység apáról fiúra szállt, a család már 86 éve tevékenykedik a faiparban. Két fő profilja a lépcsőgyártás és a padlóburkolatok (parketta, svédpadló) gyártása. Olyan egyedi megoldásokat és olyan széles választékot tud kínálni, ami a szakma elismert képviselőjévé teszi a vállalkozást.

A pályázat a Széchenyi Terv Plusz keretén belül meghirdetett „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 kódszámú felhívásra lett benyújtva.

Jelen pályázat két eleme:

  • 3,5 t teherbírású homlokvillás targonca beszerzése
    A vállalkozás folyamatos fejlődése egyre nagyobb volumenű alapanyag, fűrészáru, késztermék mozgatását igényli. A nagy teherbírású targonca a mindennapi munka könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb elvégzéséhez járul hozzá.
  • FactoryMaster termelésirányítási rendszer bevezetése
    A megnövekedett mennyiségű parketta és lépcső gyártásának szervezése, a növekvő készletek nyilvántartása, a bonyolult termelési folyamatok irányítása és nyomon követése elengedhetetlenné tette a vállalkozás digitalizációjának fejlesztését. A FactoryMaster termelésirányítási rendszer egyszerű kezelőfelületének és vonalkódos rendszerének köszönhetően sokkal hatékonyabbá vált a munkaszervezés, az ellenőrizhető folyamatok lehetővé teszik a megfelelő minőségbiztosítást és pontos költségszámításokat.

A projekt megvalósításának a helyszíne: 8541 Takácsi, Kossuth utca 9., a vállalkozás telephelye
A projekt megvalósításának kezdete: 2022. február 25.
A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2023. április 28.

forrás: Császár Ferenc EV.

Előző cikk

10 éves a REDD+

Következő cikk

FATE közgyűlés és díjátadás volt Sopronban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések