FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Új igazgató az Őrségi Nemzeti Park élén

2024. január elsejétől, elődje – dr. Markovits Tibor – nyugállományba vonulását követően Dr. Németh Csaba igazgató, korábbi általános igazgatóhelyettes vezeti az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóságot. Dr. Németh Csaba huszonkilenc éve természetvédelmi őrként kezdte pályafutását.

Az Őrségi Nemzeti Park 2002-es megalakulását követően osztályvezetőként irányította a természetvédelmi őrszolgálat és a természetmegőrzés szakterületeit, később az Európai Uniós fejlesztési források eredményes felhasználását majd az Igazgatóság európai bölény programját.

Célja, hogy a vezetőváltással új lendületet adjon a szervezet működésének, amely az eddig elért eredményekre, az állami vagyonnal való felelős gazdálkodásra és a helyi közösségekkel való, szoros együttműködésre alapozva úgy tudja megőrizni a nemzeti park táji- és természeti értékeit, hogy azzal javítja a nemzeti parkban élők életminőségét, valamint növeli látogatóinak számát és elégedettségét.

A nemzeti park új vezetőjét a 2024. január 9-én Őriszentpéteren tartott ünnepi állományértekezleten Dr. Nagy István agrárminiszter iktatta be hivatalába.

forrás: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság

Előző cikk

Fiatal Ácsok Európa Bajnoksága

Következő cikk

Parkettapiac Németországban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések