FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faültetések Kecskeméten

A hunyadivárosi Baross és a Mécses utcában nagyon sok nyírfa pusztult ki, melyek helyére a hétvégén közösségi összefogással kőrisfákat ültettek. A faültetésre közel ötvenen jöttek el, minden korosztály képviseltette magát. A munkában a közös célért mindenki kivette a részét.

Két óra alatt befejeztük a 75 fa ültetését a Baross és a Mécses utcában – tájékoztatott Pászti András hunyadivárosi képviselő.

Mint mondta, külön köszöni a részvételt a hunyadivárosiaknak, köztük kiváltképp a Baross utca lakóinak hálás. A képviselő elmondta, hogy a faültetést anyagilag és munkájukkal az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesület, a Termostar Kft., a Bácsvíz Zrt., Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft., a KEFAG Zrt., a Janker Kft. és a Hunyadivárosi Tanácsadó Testület tagjai támogatták. A faültetést zeneszóval indították. Az eseményen Szabó Sándor, hunyadivárosi lakos, a kecskeméti zenei élet közismert és elismert alakja játszott tárogatón.

faültetés, Hunyadiváros
Fotó: Pászti András

forrás: BAON 03-24

Előző cikk

Facsemetékkel a jövőért

Következő cikk

Faültetés Debrecenben



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések