FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

John Deere erdészeti gépek új, hazai forgalmazója

A John Deere európai ügyfélszolgálatának megerősítése végett döntött úgy, hogy új helyi forgalmazót nevez ki Magyarországon. A magyar ügyfeleket korábban a John Deere Forestry osztrák forgalmazója, az ÖFORST GmbH & Timbertrans Kft. szolgálta ki.

A JOHN DEERE A MAI NAPTÓL (2024. március 1.) A JG-MAX BT-t NEVEZTE KI AZ ÁLTALA GYÁRTOTT ERDÉSZETI GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJÁVÁ.

A John Deere Forestry folyamatosan erősíti világszínvonalú ügyfélszolgálatát és értékesítési disztribúcióját professzionális és ügyfélközpontú kereskedői hálózatán keresztül. Ez egy olyan kereskedői hálózatot jelent, amely a John Deere-rel szoros együttműködésben elősegíti a John Deere termékek meghatározó piaci pozícióját.

A John Deere Forestry örömmel üdvözli a JG-MAX Bt-t, mint hivatalos magyarországi értékesítési és szervizpartnerét. A 2004-ben alapított családi vállalkozás, elismert forgalmazó, amely 20 éves tapasztalattal rendelkezik a magyarországi erdészeti és fafeldolgozó berendezésekkel dolgozó ügyfelek kiszolgálásában. A JG-MAX olyan márkákat képvisel többek közt, mint a POSCH tűzifagyártó gépek, MUS-MAX aprítógépek, MAXWALD erdészeti csörlők, SCHLIESING aprítógépek, INCOMAC szárítókamrák és hőkezelők, HERDER rönkmarók és CAPE raklapgyártó gépsorok.

A JG-MAX székhelye Baján, Budapesttől 200 km-re délre található. A vállalat nemrégiben új létesítménybe fektetett be, mely igazoltan jól felszerelt a John Deere Forestry ügyfeleinek kiszolgálására. A JG-Max hét alkalmazottat foglalkoztat, akik közül hárman szerviztechnikusok, egy szervizautóval és két pótalkatrész-szállító járművel. A vállalat kiváló hírnévnek örvend a magas színvonalú ügyfélszolgálat és a nehézgépes ügyfelek műszaki támogatása terén.
A JG-Max továbbra is együttműködik a Timber-Trans Kft-vel, az ÖFORST GmbH helyi szolgáltatójával.

“A magyarországi erdők 15%-ban puhafából és 85%-ban keményfából állnak. A John Deere két adagolóhengeres fakitermelő fejből álló termékcsaládja a magyar erdészeti ügyfelek által nagyon kedvelt választás” – magyarázza Alexander Erbe, a John Deere Forestry területi értékesítési vezetője.

“Vállalkozásként a 2004-es évtől kezdve fokozatosan növekedtünk. Ami a legfontosabb, hogy tapasztalatot szereztünk a erdészeti szektorban dolgozó ügyfelek munkájában és kiszolgálásában is. Az ügyfélközpontúságunknak hála szakmában jártas és megbízható vásárlói körre tettünk szert, amelyet a továbbiakban is szeretnénk fenntartani.” – erősíti meg Bencses Gábor, a JG-MAX ügyvezetője.

A JG-MAX cég székhelye a H-6500 Baja, Gesztenye utca 8. szám alatt található.

(x) JG-MAX Bt.

Előző cikk

Drónos növényvédelem tudnivalói

Következő cikk

Tavaszváró programok a Budakeszi Vadasparkban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések