FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Az ezerarcú erdő

hdr

Az Erdők a Közjóért Alapítvány „Az ezerarcú erdő” című szakmai előadás-sorozatának ötödik ülésén volt előadó Kovács Viktória, a Pilisi Parkerdő ökoturisztikai osztályvezetője.

Április utolsó péntekén az Erdők a Közjóért Alapítvány szervezésében, Gödöllőn rendezték „Az ezerarcú erdő” című előadás-sorozat következő ülését, ahol a Parkerdő osztályvezetője, Kovács Viktória az ökoturizmust, a turizmus fenntartható(bb) formáját mutatta be a résztvevőknek.

A szakmai napot Brandhuber Ádám az Erdők a Közjólét Alapítvány ügyvezető igazgatója nyitotta meg, majd őt követték az előadások. A prezentációk után a közönség feltehette kérdéseit, melyet Zagyi László az Erdők a Közjólét Alapítvány Kuratóriumának elnöke moderált. Végül a változatos szakmai előadások után, a résztvevők Elő Réka vezetésével megtekintették a Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központot is.

forrás: Pilisi Parkerdő Zrt.

Előző cikk

Erdész-méhész együttműködések

Következő cikk

Iskolában az Erdő - Gyulaj Zrt.




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version