FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Cél a klímatudatos erdőgazdálkodás

A FORWARDS projekt új pályázati felhívást tett közzé – ha Ön is részt vesz a klímatudatos erdőgazdálkodással kapcsolatos kutatásokban, 2024. szeptember 1-jéig nyújthatja be pályázatát.

A felhívás olyan pályázatokat vár, amelyek az alábbi célkitűzések közül egy vagy több témával foglalkoznak:

A tudatosság növelése és ismeretek nyújtása a klímatudatos erdőgazdálkodás (CSF = Climate-Smart Forestry) szükségességéről. 

A CSF lehetséges társadalmi hatásainak értékelése. 

Olyan struktúrák és folyamatok kialakítása, amelyek a polgárok és az érdekelt felek szempontjait és törekvéseit bevonják a gazdálkodási stratégiákba. 

A támogatott tevékenységek közé tartozhatnak oktatási kampányok, az érdekelt felek felmérései, közösségtérképező műhelyek, több érdekelt fél részvételével folytatott párbeszédek és kapacitásépítési erőfeszítések. 

Hogyan lehet jelentkezni

Az érdeklődőket felkérjük, hogy pályázataikat a pályázati felhívás dokumentumban ismertetett iránymutatásoknak megfelelően nyújtsák be. A pályázatok benyújtásának határideje 2024. szeptember 1.

További információkért és a pályázati felhívás eléréséhez kérjük, látogasson el ide.

szerk/ford: TóthJános, forrás: EFI

Előző cikk

Sikeres a Tavaszi Nagytakarítás

Következő cikk

Női dolgozók Nőnapi kirándulása



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések