FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Óvjuk együtt a Földet!

A fák és az erdők fontossága napjainkban vitathatatlan. Az ALDI kiemelten fontosnak tartja ezt, és célkitűzései között szerepel, hogy minél többet tegyen erdőink megóvásáért.

Idén is szerettünk volna hozzájárulni az ökoszisztéma fenntartásához és környezetünk védelméhez, ezért a Pilisi Parkerdővel együttműködve, több mint 1 700 facsemete került elültetésre a Hárshegyen.

Célkitűzésünk, hogy minél több fát telepítsünk országszerte, ezt a törekvésünket idén is töretlen lelkesedéssel folytatjuk. A facsemeték növekedésük során folyamatosan kötik meg a széndioxidot, csökkentve a légkörben az üvegházhatású gázok szintjét. A fák széndioxid (CO2) megkötő képességére építve védjük a Föld klímáját, de a telepített fáink egyúttal árnyékot vetve, párologtatva, port megkötve a mikroklímánkat, közérzetünket is javítják, így a fák a mi zöld szabadtéri klímaberendezéseink. Erdősítéssel a biodiverzitás növeléséhez, az ökoszisztéma fenntartásához és élőhelyek kialakításához is hozzájárulunk, miközben színesítjük és egészségesebbé tesszük környezetünket, városainkat.

Tegyünk ma a holnapért!

forrás: ALDI

Előző cikk

Beregi kör az Év Kerékpárútja

Következő cikk

Sikeres a Tavaszi Nagytakarítás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések