FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

MVM faültetése

Az MVM Mátra Energia Zrt. azt nyilatkozta, hogy a Föld napja alkalmából szervezett faültetéssel tovább szeretnék erősíteni a zöld átállást. A Föld napi faültetéskor elültetett csemeték mellett a „Csodálatos állatvilág” fotópályázat döntős alkotásainak képmása, címe és az alkotók nevei szerepelnek.

A Föld napja alkalmából és a nemrég megvalósított „Csodálatos állatvilág” fotópályázat kapcsán faültetést tartott az MVM Mátra Energia Zrt. – tette közzé a társaság a Facebook oldalán. 

Vécsi György vezérigazgató vezetésével a társaság menedzsmentje 10 vérszilva facsemetét ültetett el az erőmű bejáratához vezető út mellett. A szervezet ezzel is a környezetvédelemre és a társaság létesítményének környezeti védelmére, valamint értékeire hívta fel a figyelmet. 

Föld napi faültetés az MVM Mátra Energia Zrt.-nél
Föld napi faültetés az MVM Mátra Energia Zrt.-nél / Forrás: MVM Mátra Energia Zrt./Facebook

Előzetesen, a hagyományteremtő jelleggel elindított „Csodálatos állatvilág” című fotópályázaton azt az ígéretet tette a társaság, hogy annyi fát ültet el a cég területén, ahány pályamű érkezik. Végül több mint 200 pályázat érkezett, majd a cég ebből az első 10 helyezettet emelte ki, így valósult meg a 10 fa elültetése. Mint írják, a további közel 200 facsemetét a társaság a rekultivációs területeken fogja hamarosan elültetni. 

forrás: HEOL

Előző cikk

Rám szakadék lezárva sziklaomlás miatt

Következő cikk

Csomagolás fenntarthatósága



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések