FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Európai Falemez Szimpózium október 9-11., Hamburg

A 13. Európai Falemez Szimpózium 2024. október 9-11. között lesz Hamburgban. Az esemény teljes programja megjelent.

Elérhető már az Európai Falemez Szimpózium teljes programja.

Ezt a jelentős hálózatépítő rendezvényt a Fraunhofer Fakutató Intézettel (WKI) együttműködve, az iVTH és a Hywax támogatásával szervezi az EPF, az Európai Falemez Szövetség. Mint látni fogja, társszervezők és az EPF jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a számos benyújtott előadás-kivonatból többdimenziós, nemzetközi, magas színvonalú programot állítson össze.

A kiválasztott témákat úgy alakították ki, hogy felkeltsék és lekössék az érdeklődését, és bíznak benne, hogy a program arra ösztönzi Önt, hogy regisztráljon a szimpóziumra. A 2024-es kiadás középpontjában a piacok, az erőforrások, a mesterséges intelligencia, az újrahasznosítás, a gyanták és a fejlesztések állnak. Örömmel osztják meg, hogy az EPF ügyvezető igazgatótanácsának tagja, Philipp Sprockhoff úr tart majd főelőadást a falemez ipar (WBP) helyzetének áttekintéséről.

A korai regisztráció augusztus 2-ig lehetséges, míg a regisztrációs határidő szeptember 27-én jár le. A szimpózium honlapján minden további információ megtalálható.

Forrás: EPF, illetve a fenti kapcsolók

Előző cikk

Újszülöttek erdejét ültettek Tésán

Következő cikk

Nyári diákmunka - erdőben is




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version