FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Legyél te is KEREKERDŐ nagykövet!

A 10 millió Fa KEREKERDŐT kér az 5. SZÜLETÉSNAPJÁRA. Na jó egy ici-pici kerekerdőt! A legszebb ajándék az lenne, ha az önkénteseink, követőink, szurkolóink, fákat szerető közösségünk összedobná a Szülinapi Miyawakit, miután eddig 17 hűsítő, párásító, porfogó városi Miyawaki minierdőt telepítettünk.

Jelentkezz nagykövetnek és segíts összegyűjteni a szülinapi Miyawaki árát. Tölts ki ezt a pár kérdéses űrlapot és küldünk neked hamarosan egy személyre szabott kerekerdő nagyköveti pénzgyűjtő oldalt.

Kedves Barátunk!

Sok szeretettel várunk július 6-án Kisapátiban a 10 millió Fás Pagonyban, hogy együtt ünnepelj velünk. Leírhatatlanul sok feladat, együttműködés, tanulás, visszajelzés, esemény van mögöttünk, napokig sorolhatnánk akár a dátumokat, akár a helyszíneket vagy az önkénteseket, társakat, partnereket. És persze a fákat, melyből aprót és égig érőt az országban széltében és hosszában, erdőn és mezőn, faluban és nagyvárosban ültettünk.

Gyere el, hogy egy pohár bor, egy tál bográcsos étel mellett közösen újraélhessük az elmúlt 5 évünket és beszélgethessünk az előttünk álló 5-10 év terveiről.

Gyere el, ha részese voltál bármilyen módon és gyere akkor is, ha csak most kapcsolódnál vagy kíváncsi vagy ránk. Egész napos mulatsággal várunk.

Délelőtt mozgásos, bevonós, ráhangolódós, játékos időtöltésre számíthatsz ebédig, utána kerekasztal beszélgetések, előadások, koncertek lesznek. Részletesebb programot később küldünk.

Az esemény ingyenes lesz, de megköszönjük ha hozol magaddal batyus kaját és/vagy piát és mivel születésnapunk van örülünk az ajándéknak. De hogy ne kelljen ilyesmin törni a fejed, az egyszerűség kedvéért….

Kerekerdőt kérünk születésnapunkra

A születésnapi kampányunkba egy szép kerek Miyawaki minierdőre gyűjtünk az ELTE Nagytétényi úti kollégiuma elé. Ehhez 3 millió Ft-ot szeretnénk összegyűjteni.

Hozzájárulással beszállhatsz a megvalósulásába, vagy lehetsz akár Te is kerekerdő Nagykövet.

forrás: 10 millió Fa

Előző cikk

Öt éve zöldítik Békéscsaba környékét

Következő cikk

EU-konzultáció – LULUCF értékelés



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések