FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Bútoripari fejlesztés Kertán

A LICIT Bútorgyártó és Szolgáltató Kft-nél a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül komplex fejlesztés került megvalósításra európai uniós támogatással. A Kft. célja a pályázat keretében megvalósuló fejlesztéssel a piaci részesedés megtartása, a nemzetközi versenyképesség növelése, a tevékenységének erősítése volt. A fejlesztés megvalósításához a társaság 110,19 millió forint összegű, feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A LICIT Bútorgyártó és Szolgáltató Kft 8492 Kerta, Dózsa György u. 58. (103. hrsz.) szám alatti telephelyén a GINOP_PLUSZ-1.1.2-21-2021-00006 azonosító számú projekt keretében, eszközbeszerzéssel, infrastrukturális és IT fejlesztéssel, valamint napelemes rendszer telepítésével komplex fejlesztést valósított meg.

A hosszú távú fejlődéshez nélkülözhetetlen volt a Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósuló fejlesztés, amely egyben a társaság szolgáltatási színvonalának minőségi növekedését reprezentálja.

A fejlesztés megvalósításához a LICIT Bútorgyártó és Szolgáltató Kft. 110 191 876 Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült. A fejlesztés elszámolható összköltsége 244 870 836 Ft, a támogatási intenzitás 45%.

Az európai uniós támogatás segítségével megvalósított fejlesztésnek köszönhetően a LICIT Kft. hatékonyabban tudja a vevői igényeket kielégíteni, s a projekt kedvezőbb feltételeket teremt a termelési volumen és az árbevétel növeléséhez.

A beruházás tényleges befejezése: 2023. augusztus 29.

A cégről bővebb információ található a www.licit.eu internetes oldalon.

(x) LICIT Kft.

Előző cikk

A magyar erdők is megérzik a klímaváltozást, új fafajok jöhetnek

Következő cikk

BMW biomassza-fűtőműve




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version