FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Állati jó rajzverseny

Közös rajzpályázatot hirdetett a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a SEFAG Zrt. “Állati jó rajzverseny” címmel. A pályázat témája: “Én is állatvédő vagyok”, melyre várják Somogy vármegyei általános iskolák 1-4. osztályos tanulóinak kreatív alkotásait.

A pályázat célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét az állatvédelem fontosságára, és lehetőséget biztosítson számukra, hogy kifejezzék érzéseiket és gondolataikat ezzel kapcsolatban. A gyerekek bármilyen technikával készíthetik el műveiket, legyen az ceruza-, zsírkréta-, festmény- vagy akár kollázstechnika. A kiírás szerint fontos, hogy az alkotások A4-es méretben készüljenek, és a pályázat csak kitöltött és aláírt adatlap beküldésével érvényes.

A pályaműveket a kovaribe@somogy.police.hu e-mail címre várják legkésőbb szeptember 30-ig. A beküldött rajzokat zsűri értékeli, és a legjobbnak ítélt alkotásokat díjazzák.

A szervezők minden pályázót bátorítanak arra, hogy ragadjanak ceruzát vagy ecsetet, és mutassák meg, mit jelent számukra az állatvédelem. Ez a kezdeményezés remek lehetőség a gyerekek számára, hogy kreatív módon hívják fel a figyelmet a felelős állattartás és az állatok védelmének fontosságára.

forrás: KaposvárMost

Előző cikk

Újpesti faültetések

Következő cikk

Nyári diákmunka program




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version