FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

WOODCircle – online felmérés

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség – Fabunió a WOODCircle Erasmus+ projekt keretében felmérést végez a körforgásos gazdaságban jártas fa- és bútoripari szakemberek számára szükséges ismeretekről, készségekről és kompetenciákról. Kérjük, segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével!

Felmérés a “körforgásos gazdaságban jártas fa- és bútoripari szakemberek” számára szükséges ismeretekről, készségekről és kompetenciákról

Az itt elérhető kérdőív a fafeldolgozás és a bútoripar képviselőinek szól, úgy mint:

1) a faipari és bútoripari vállalatok munkaadói,

2) a faipari és bútoripari vállalatok alkalmazottai,

3) a faipari és bútoripari vállalkozások képviselői (szövetségek / klaszterek / kereskedelmi kamarák / informális hálózatok).

4) a szakképzés (szakoktatás és szakképzés) vagy felsőoktatás (felsőoktatás) szereplői (tanárok, oktatók, oktatók), akik képzési kínálattal rendelkeznek a fafeldolgozó és bútoripar számára, valamint 

5) a fenntarthatósági és körforgásos gazdasági szakértők.

Ez a kutatás az Erasmus+ WOODCIRCLE projekt (Duális oktatás a zöld és körforgásos készségek elsajátítására a fa- és bútoriparban fiatal európai diákok és munkavállalók számára) keretében valósul meg.

A kérdőívre válaszolók e-mailben összefoglalót kapnak a felmérés eredményeiről és következtetéseiről (angol nyelven).

A válaszokat szigorúan bizalmasan kezeljük, és azokat csak a WOODCIRCLE projektpartnereivel osztjuk meg. A kérdőív adatait csak összesített formában kezeljük. Bármilyen kérdéssel forduljon e-mailben (chiara.terraneo@federlegnoarredo.it) a WOODCIRCLE konzorcium nevében az adatgyűjtésért felelős projektmenedzserhez.

A kérdőív kitöltése hozzávetőlegesen 5-10 percet vesz igénybe.

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet, amely a faipari és bútoripari ágazatban dolgozó faipari szakemberek (asztalosok/bútorgyártók) által megkövetelt “ismeretekre, készségekre és kompetenciákra” összpontosít.

Előre is köszönjük részvételét és hozzájárulását!

forrás: FABUNIO

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Next Generation EU: 2 éves a HRE

Következő cikk

Növényházak fűtése megújuló forrásból



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések