FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

A körforgásos gazdaság bevezetése – stratégia bemutató

Green circular economy concept. Man’s hand showing arrow infinity symbol with grass texture and two globes of different colors.

A Miniszterelnökség a hazai körforgásos gazdasági stratégiát és akciótervet bemutató záró konferenciát szervez, melyre szeretettel várja az érdeklődőket 2023. március 23-24-én Budapesten, a Radisson Blue Béke Hotelben (1067 Budapest, Teréz krt. 43.). A konferencia személyesen és online formában kerül megrendezésre.

A konferencia nyelve magyar és angol, tolmácsolást biztosítunk.

Rendezvényünk célja a hazai vállalkozói szféra körforgásos gazdasági átállásának előmozdítása, inspiráló és mások által is használható példák bemutatása, a várható hazai és uniós források megismertetése, valamint a nemzetközi kapcsolatok erősítése.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát 2023. március 8. 17:00-ig szíveskedjen megerősíteni ezen online jelentkezési lap kitöltésével:

A konferencián személyesen résztvevők számára étkezést biztosítunk.

Kiknek ajánljuk?

A körforgásos gazdasági stratégiában részt vevő partnereinken túl, minden vállalkozásoknak, legyen szó for-profit vagy non-profit szemléletről, amely általában érdeklődik új körforgásos üzleti modellek és lehetőségek iránt, továbbá a három kiemelt szektorban aktív vállalkozásoknak (biomassza alapú gazdaság/élelmiszeripar, építés/építőipar, műanyagok).

A konferencia tervezett programvázlata és néhány érthető példa a körfogásos gazdasághoz a mellékeltben található dokumentumban olvasható.  

A regisztrált résztvevőknek a stratégiai megállapításokat összegző brosúra, a végleges program és a technikai információk (rendezvényhelyszín megközelíthetősége, online csatalakozási link) a későbbiekben kerülnek kiküldésre.

forrás: Kormány/Miniszterelnökség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Mohácsi bútorgyár fejlesztése

Következő cikk

A NAV 2023. évi ellenőrzési terve



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések