FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

WOODIGITAL online tanfolyam

Már elérhető a fa- és bútoriparban dolgozók digitális készségeinek fejlesztésére létrehozott, 25 órás WOODIGITAL online tanfolyam!

A WOODIGITAL tanfolyam kifejezetten a fa- és bútoipari ágazat számára készített, az Ipar 4.0 szellemiségét a gyakorlatba ültető tanfolyam. Az e-learning platformba integrált tananyag öt nyelven érhető el: angolul, franciául, spanyolul, olaszul és magyarul.

A tanfolyam öt tanegységből, összesen húsz tananyagból áll, teljes időtartama körülbelül 25 óra. A tanfolyam tanegységei következők:

– Ipar 4.0
– 4.0 Szoftver
– 4.0 Gépészet
– 4.0 Gyártásmenedzsment
– Körforgásos gazdaság

Minden tananyag minden fejezete magával ragadó és változatos anyagokat tartalmaz: rövid videókat, esettanulmányokat, olvasmányokat, prezentációkat, gyakorlatokat és egyéb kiegészítő forrásokat.

Az egyes fejezetek végén a tanulóknak lehetőségük lesz arra, hogy egy feleletválasztós teszt segítségével értékeljék a megszerzett ismereteket. A tanfolyamot elvégzők minden egyes sikeres tesztről tanúsítványt kapnak, és ha mind az öt tesztet sikeresen teljesítik, akkor a WOODIGITAL tanfolyamról is kapnak egy 4. EQF-szintű és egy ECVET kreditpontos záró tanúsítványt.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget a korszerű digitális, környezettudatos és vezetői készségek elsajátítására. Legyen kompetens ASZTALOS 4.0 és járuljon hozzá a fa- és bútoripar digitális és zöld átalakulásához!

A tanfolyam és a projekt többi eredménye szabadon elérhető a projekt weboldalán.

forrás: FABUNIO

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Közfoglalkoztatás szabályai változtak

Következő cikk

Klímaváltozás - klímaszorongás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Faminta adomány a SOE FMKK-nak

Különleges, hazánkban ritkán látható famintákat adományozott a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Karnak prof. dr. Sitkei György akadémikus. Sitkei…