FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

LEITZ KATANA a CNC-hez

A CNC megmunkáló központokhoz kifejlesztett Katana különösen akkor bizonyítja erejét, amikor a fűrészelést látszó felületen is alkalmazzák. A fűrészlap különböző alapanyagoknál is tökéletes felületet biztosít, nincs szükség utólagos megmunkálásra. Emellett jelentősen csökkentett zajszinttel dolgoznak és többszörös élezési lehetőséggel bírnak.

 

Az előnyök itt még nem érnek véget: a Leitz raktár-programjából elérhetőek, 180-350 mm átmérőben rendelhetőek és nem utolsósorban a CNC-gépek aggregátján kívül hagyományos fűrészeken is használhatóak. További előnyük az, hogy a Katana CNC körfűrészlap megnövelt előtolási sebességel rövidíti a gyártási időt. A fűrészlap rezgését pedig jelentősen csökkenti a speciális lézeres metszésű lapcsillapítás.

A szerszám gazdaságosságát támogatja, hogy a fokozott szerszám-futásstabilitás csökkenti a géptengely csapágyazására ható erőket, mely annak élettartamát is növeli.

A Katana a különleges foggeometriája miatt sokoldalúan használható különböző anyagok fűrészelésénél. Egyaránt alkalmasak laminált, akrilos, vagy furnéros bevonatú laptermékekhez, tömörfa lapokhoz kereszt- vagy gérvágásra.

(x) Leitz Hungária Szerszám Kft.

 

Előző cikk

Újabb erdőterületet vásárolt az IKEA

Következő cikk

EU – erdészeti ágazati érdekérvényesítési lehetőségek



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések