FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

A LEITZ új hydro gyalufeje

Gyaluláskor számos tényező befolyásolhatja és ronthatja a szerszám teljesítményét, ezáltal a felület minőségét is. Ha emiatt gyakran kell a szerszámot cserélni, akkor megnövekszik az állásidő, mely csökkenti a gyártás hatékonyságát.

A Leitz hidraulikus gyalufejeirendkívül tartósak a hagyományos szerszámokhoz képest. Köszönhető ez többek között a Leitz kések magas minőségének, melyeket ritkábban kell cserélni, miközben garantálják a folyamatosan magas megmunkálási minőséget.

A szerszám legfontosabb előnyei közé tartozik a hosszú élettartamán túl a könnyű kezelhetőség, a tartós szerszámtest, valamint, hogy kialakítása miatt biztosított a zsírcsonkhoz a sugárirányú és axiális hozzáférés.

Előnyös tulajdonsága még, hogy nagy előtolásokkal is szép lesz a felület.

A hidrofej alkalmas puha- és keményfa megmunkálására, valamint a kereskedelemben kapható 3 mm vastag, 30 és 35 mm magasságú HS, MC és HW késekkel használható. Ha a normál HS gyalukések helyett Marathon (MC) bevonatúakat használunk, akár hatszoros élettartam érhető el.

A szerszám rendkívül pontos élkörfutása elengedhetetlen a tükörsima gyalulási felület megmunkálásához. Robusztus felépítése garantáltan a legjobb megoldás a magas minőségű gyaluláshoz.

(x) Leitz Hungária Szerszám Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

CLT ház szeretettel Finnországból

Következő cikk

Erdei Utakon Reviczky Gáborral - 77., 2021/23. adás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések