FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Leitz profileszköz-rendszer

A „ProfilCut Q” eszközrendszer egyszeri és újra élezhető, állandó rendszerekből épül fel, melyek lehetővé teszik a gazdaságos, egyénre szabott technikai megoldásokat. A „ProfilCut Q” alapmodell megfelel asztali marókhoz, szögrendszerekhez, CNC gépekhez. Vágási sebessége eléri a 90m/s-ot.

A „ProfilCut Q Premium” esetében a magasabb teljesítőképesség áll az előtérben. Ez elsősorban a helyhez kötött technológiával rendelkező üzemekben alkalmazandó. A vágási sebessége eléri a 120m/s-ot. Ezáltal jelentős az előrehaladás – és a marási idő 50 százalékkal csökkenthető. A „ProfilCut Plus” és a „ProfilCut Q Plus Premium” a termelési mennyiség növelésére és a magas folyóméter-teljesítményre tervezett. Az extrém éles vágóéleknek és a csekély rezgésnek köszönhetően garantált a kiváló minőségű felület. Végül, de nem utolsó sorban, a „ProfilCut Q Diamond” jelentős költségmegtakarítást kínál a magas termelési mennyiség mellett, az egyéb keményfémrendszereknél jelentős, akár 20-szor hosszabb élettartartammal.


szöveg forrása: faipar
(x) Leitz Hungária Szerszám Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Körforgásos EU gazdaság legyen!

Következő cikk

Átlátszó fa készítés hazai kutatásaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések