FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Önkéntes erdei munkán a Joyson dolgozói

A miskolci Joyson Safety Systems Hungary Kft. Quality osztályának munkatársai részt vettek az ÉSZAKERDŐ Zrt. Lillafüredi Erdészeti Igazgatósága által kezelt erdőterületek megtisztításában.

Az autóipari biztonsági berendezések gyártásával foglalkozó cég kereste meg az erdőgazdaságot azzal, hogy dolgozóik szeretnének önkéntes munkát végezni a megyeszékhely környéki erdőkben. Pénteken a Miskolctapolca környéki erdőben két nagy illegális hulladéklerakót számoltak fel, illetve az erdei- és turistautak mentén gyűjtötték össze a szemetet.

Munkájukat a szokatlanul meleg időjárás nehezítette, de ennek ellenére lelkesen dolgozott mindenki. A délután folyamán több mint egy konténernyi hulladékot szedtek össze, az elszállításról az erdészet gondoskodott. A Joyson Safety Systems Hungary Kft. kezdeményezése példamutató, ugyanis jól szemlélteti, hogy saját eszközeivel mindenki hozzájárulhat a környezet rendben tartásához, illetve megtisztításához.

Északerdő

forrás: ÉSZAKERDŐ Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Tücsökdomb kilátó Nemesvita

Következő cikk

Emlékkeresztet kapott a Koloska-völgyStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések