FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Pfiffer Bútor meghívója Konyhakiállításra

Ezúton meghívunk minden érdeklődőt a Konyhakiállításra, ahol egy különleges, 30 négyzetméteres standon, tömörfából készült, prémium minőségű bútorokkal megmutatjuk, mire képes egy lelkes magyar csapat!

Bemutatunk egy modern tömörfa konyhát feketére pácolt tölgy és diófa kombinációban, átfutó erezetes Fortuna frontokkal. A kiállítás ideje alatt folyamatosan bemutatókat tartunk a népszerű, 12 személyes Flow nyitható étkezőasztalunk, és a konyhabútorba épített speciális BLUM vasalatok működéséről.

Bemutatkoznak újdonságaink:

FEELING – Térelválasztó Különleges hangulattal, rugalmasan alakítom a teret otthonodban. Terek tagolásához én vagyok a legjobb választás. Elválasztó léceim lehetnek fixen beépítettek, vagy akár forgólamellásak is, melyek alul-felül gerendába kapcsolódnak.

BORD – Faldeszka Ha nagy felületet szeretnél tömörfából látni, ideális választás vagyok. Gyorsan épülök, nagy darabokból állok, különleges megjelenésemmel egyedivé varázsolom a teret.
Akármennyi is kerül a környezetedbe belőlem, sosem leszek sok, minden darabkám és minden porcikám más és más. Egyedi és megismételhetetlen vagyok, olyan, mint a természet maga.

WALL – Léces falburkolat Sokrétű felhasználásommal, és számtalan variációs lehetőségemmel, különleges burkolatokat készíthetsz belőlem. A komplett panelekkel még gyorsabban szerelhető vagyok. A fekete színű tölgyfa lapon, a fűrészfognyomos koptatott felületemmel páratlan egyediséget nyújtok. Ha szeretnéd térelválasztó is lehetek.

TIMBER – Üreges fagerenda Képes vagyok egy sima mennyezetből pár óra alatt gerendaház hangulatot varázsolni. Könnyű szerkezetembe rejtem a világítást és szellőző csöveket is. Kiegészítőimmel gyerekjáték a tömör – üreges könnyűgerendázat megépítése. Kemény tölgyfa anyagomba bekerülhet a rég múlt idők kézművességének kézjegye a fűrészfognyom és az öregbített felület is.

ROYAL – Kastély falburkolat Könyvtárszobákban, kastélyokban érzem igazán otthonosan magam, de méltóságteljes megjelenésemmel jól illeszkedek  irodákba, tárgyalókba, vagy exkluzív lakásbelsőkbe is. Kreatív fejlesztőim, innovatív modulszerkezettel, rugalmasan alakíthatóvá tettek, hogy jól alkalmazkodhassak a környezetem igényeihez.  

  A feketére pácolt tölgy a felszíni stuktúrájával gyönyörködtet. A fekete dió rajzolata 3D-s utazás a mély rétegekbe. Fodros, színváltós, játékos feltárulkozás, mely minden irányból mást mutat, bárhonnan nézzük, csodálatos érzést nyújt a látványa.  
Title

Reméljük személyesen is lesz alkalmunk találkozni április 22-24 között a Budapest Arénában a 37d standon. Addig is kövess minket a legfrissebb információkért web és facebook oldalunkon.

www.pfifferbutor.hufacebook.com/pfifferbutormor/  

“Olyan bútort alkotunk, melynek lelke van, velünk él és generációkon át bensőséges kapcsolattal gyönyörködtet bennünket.”
Üdvözlettel: a Pfiffer Bútor csapata “Másképp, mint mások”

(x)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Értékőrző erdőgazdálkodás

Következő cikk

Szakma Kiváló Tanulója Verseny



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések