FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Sikeres volt az OTTHONDesign Ősz kiállítás

Vasárnap véget ért az OTTHONDesign Ősz kiállítás. A COVID-19 járvány miatt elrendelt szigorítások óta ez volt a HUNGEXPO első, saját rendezésű eseménye, amelyre több ezren látogattak ki.

A két év kihagyás után, harmadik alkalommal rendezett OTTHONDesign Ősz a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ vadonatúj H pavilonjában kapott helyet november 5-7. között. A látogatók 70 kiállító újdonságait tekinthették meg: bútorokat, hideg- és melegburkolatokat, kandallókat, kályhákat, nyílászárókat, lakás- és épület dekorációs kiegészítőket, szőnyegeket, lakástextíliákat; tanácsot kaphattak belsőépítészettel és lakásdizájnnal foglalkozó szakemberektől, valamint megismerhették a lakóingatlanokkal kapcsolatos pénzügyi szolgáltatók és tanácsadók termékeit, szolgálatatásait.

A PFIFFER Bútor standja

A kiállítás szakmai programjai sok érdeklődőt vonzottak. Nagy siker volt az első napon Halasi Rita dizájnszakértő Milánó után, pandémia alatt c. előadása, valamint az azt követő Kreatív üzleti stratégiák a bútoriparban címmel rendezett kerekasztal-beszélgetés, melynek szervezője a kiállítás kiemelt szakmai partnere, a FABUNIO (Magyar Fa- és Bútoripari Unió) volt. Mindkét program izgalmas, aktuális kérdésekkel foglalkozott: mint például a pandémia és a környezettudatosság hatása a kiállításokra és az iparágra, a bútoripar és a lakberendezés jövője, a körforgásos gazdaság, valamint az újrahasznosítható bútorok jelentősége.

Idén is sikert aratott a Magyar Design Pop Up Store, amelyre a hazai tervezők hozták el dizájn kiegészítőiket, kisebb design bútoraikat, melyek a helyszínen azonnal megvásárolhatók voltak.

Sokan keresték fel a FABUNIO tagjainak egyedi tervezésű bútorait, bemutatkozott a LOOP Bútorcsalád (Árkossy Bútor Kft.) és a MATCH moduláris kanapé (Homm Bútor), melyek a Magyar Divat & Design Ügynökség design Lab inkubációs programjának támogatásával valósultak meg, valamint a Zenélő szekrény (Multipraktik).

A kiállításon a SZETT (Szőnyegtervezők Társasága) tervezőinek egyedi tervezésű szőnyegeit, takaróit, párnáit, bútorszöveteit, dekor tárgyait is megtekinthették.

Az OTTHONDesign Ősz kiállításról készült képeket innen érhetőek el. Ha felhasználja írja oda, Forrás: HUNGEXPO.


Az idei OTTHONDesign Ősz kiállításon mutatkozott be a Hungexpo új mobil alkalmazása. A mindkét nagy operációs rendszer áruházából letölthető app segítségével megtekinthető és kereshető a HUNGEXPO összes saját rendezvénye.

Az applikáció segítségével a látogatók

  • kényelmesen és kedvezményesen vásárolhatják meg belépőjüket,
  • kezelhetik regisztrációjukat és kapott e-ticketjüket,
  • előre kiválaszthatják kedvenc kiállítóikat, megtervezhetik látogatásukat,
  • tájékozódhatnak a programokról,
  • könnyebben tájékozódhatnak a helyszínen.

Ugyancsak az alkalmazás segít majd a kiállító cégeknek az online ügyintézésben; a későbbiekben pedig számos hasznos funkcióval bővül majd.

Az OTTHONDesign Ősz kiállítással egy időben rendezték meg a HUNGEXPO Budapest Kiállítási és Konferencia Központban az Őszi Esküvő Kiállítást, amelyen több ezer látogató idén is több száz esküvői szolgáltató szolgáltatásaival ismerkedhetett meg.

A HUNGEXPO következő saját rendezvénye: az Automotive Hungary Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás lesz november 16-18. között.

Forrás: Hungexpo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Búcsú Borbola Erikától

Következő cikk

Erdészeti Tudományos Konferencia - 2022



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések