FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

HomebyPiper – konyhatervező

Májustól elérhető a HomebyPiper, a Piper Kft. NKFI Alapból megvalósuló projektje, lakosságnak szóló ingyenes 1.0-ás konyhatervező programja.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének ösztönzésére szóló piacorientált innovációs projekttámogatását a Piper Kft. a lakosság részére készült HomebyPiper szoftverfejlesztési tevékenységre használta fel.

A HomebyPiper egy egyedi konyhabútor- és látványtervező, online elérhető ingyenes program, ahol a felhasználók otthonunk adottságaihoz tökéletesen illeszkedő, funkcionálisan és stílusban személyre szabható konyhabútorokat tervezhetnek.  
A látványtervek elkészítésében a programban szereplő legnépszerűbb hazai ajtófront- és bútorlapforgalmazók katalóguskínálatai, és a lakberendezéshez szükséges egyéb bútorok és kiegészítők állnak a felhasználók rendelkezésére. A szoftver segítségével bárki számára feszültségmentessé válhat a konyhatervezés, ráadásul teljes mértékben személyre szabott bútorok készülhetnek.

A HomebyPiper hátterében álló több mint 20 éves iparági tapasztalattal rendelkező Piper Kft. missziója, hogy könnyedén megtervezhető minőségi és egyedi bútorokat csempésszen az otthonokba. A Piper, bútor- és látványtervező valamint gyártás-előkészítő szoftvercsalád programjai elsősorban a szakmának: asztalosoknak, lakberendezőknek és bútorstúdióknak készültek és gyorsan, világszerte közülük sokuknak mindennapi munkaeszközeivé váltak.
A Piper alapszoftverét, a Piper3D-t emellett azonban éves szinten több mint 10 000-en próbálják ki azzal a céllal, hogy saját otthonukat, lakásukat tervezzék meg, rendezzék át, vagy szépítsék. Így jött létre a HomebyPiper lakosságnak szóló konyhabútor- és látványtervező program ingyenes 1.0-ás verziója, mely terveink szerint az előttünk álló évek alatt rengeteg további fejlődésen fog keresztülmenni. A HomebyPiper 1.0-ával mostantól mindenki számára elérhető a funkciót, stílust, méretet és tökéletes illeszkedést is szem előtt tartó, kompromisszummentes konyhabútor-tervezés. Raadásul, ha a felhasználó szükségét érzi, a tervezésben és a kivitelezésben is segíteni tudunk neki. Csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot, és összekötjük látványtervezőink egyikével, vagy a hálózatunkba tartozó, hozzá legközelebb eső asztalosműhellyel, asztalosmesterrel. Támogassuk együtt a hazai bútorgyártás előmenetelét!

Örömteli tervezést kívánunk mindenkinek!

forrás: MTI OTS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Mikebudai fűrészüzem bérbeadó

Következő cikk

Érdekel a prémium bútorok, matracok gyártása?



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…