FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Pfiffer Bútor – “új munkatárs”

A Pfiffer Bútor történetének legnagyobb technológiai fejlesztése, egy nagy teljesítményű, 1600mm munkaszélességű, festő és szárító berendezés telepítése zajlik jelenleg.

Az elmúlt napokban 9 kamionon érkezett hozzánk alkatrészekben a 30 méter hosszú, 12 méter széles gépóriás.

Festő robotunk 3D-ben scanneli a tömörfa alkatrészeket, megtisztítja, majd dupla robotkarjaival pácolja, festi, vagy éppen antikolja, még az íves alkatrészeket is, pont úgy, ahogy azt mi szeretnénk.

Mindehhez párosul egy hatalmas kapacitású szárító berendezés is, ami hűt-fűt-szárít szükség esetén párásít. Ez közvetlen összeköttetésben áll a festőrobottal, ezzel egy gépsor valósul meg. Ez a szárító berendezés egy úgynevezett „kemence” ami egyben puffert is jelent a felületkezelt alkatrészeknek.

A létszám: meglévő munkatársak lesznek betanítva a gép kezelésére + új munkatársakat is felveszünk majd a gép etető és elszedő oldalára.

A festő és a szárító is egy külön pályázat segítségével valósul meg, erről továbbiak a weboldalunkon: https://pfifferbutor.hu/szechenyi2020 (az oldal alján).

Felkészülünk a jövőre, jól “fest” majd az új csarnokunkban! 😊

Pfiffer Bútor – Másképp, mint mások

(x) Pfiffer Bútor

Előző cikk

Északi Faépítési Fórum

Következő cikk

OEE 152. Vándorgyűlés - a kormányzat számít az erdészekre



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Egger – jelentős növekedés

Az Egger vállalatcsoport a 2021/2022-es pénzügyi évet (április 30.) a “kihívásokkal teli idők” ellenére “egyértelműen pozitív fejleményekkel” zárta:…
Total
0
Share