FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fegyverszekrény tölgyfából, feketediófából

A vadászathoz hozzátartozik az erdő, a fák szeretete – melyből mindannyian erőt meríthetünk. Minden igaz vadász arra törekszik, hogy az erdőből áradó végtelen nyugalmat valamilyen formában hazavigye és otthonában is élvezhesse. Ha lakásunkat olyan bútorokkal rendezzük be, melyek közelebb visznek a természethez, az otthont teremt a lakásunkból.

“Olyat kínálunk, ami abból van, aminek látszik, ott készül, ahol mondjuk, akkorra készül el amikorra ígérjük, és nagyobb érték mint gondolnánk!”
Pfiffer Bútor
„Másképp, mint mások”

Masszív, igazi tömörfából készült vadászbútorok fegyverszekrény, íróasztal és egyéb vadászbútorok akár egyedi méretben is! Vállaljuk komplett vadászházak bútorozását. Bútorainkat vadászmotívumok, címerek, fafaragások is díszíthetik.

„ Igazi fából, igaz vadászoknak, akik a valódi élményeket keresik “

Tekintse meg vadászkatalógusunkat (kattintson ide)

Tekintse meg vadászbútor referenciánkat (kattintson ide)

(x) Pfiffer Bútor Mór Kft.

Előző cikk

Újabb három Jysk üzlet újult meg

Következő cikk

Lombos fűrészáru-piac



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Mesterember leszek – kárpitos

Felvételről megtekinthető Mesterember leszek 2024.04.20-i adása! A kollégáink és tanulónk bemutatja a kárpitos szakmai szépségét, hasznosságát, szerteágazó jelenlétét…