FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdészverseny – Ipoly Erdő Zrt.

Az Ipoly Erdő Zrt. 2022. április 29-én a Somoskői Kirándulóközpontban és annak környékén tartotta évente megrendezésre kerülő házi erdészversenyét, amely egyben az Országos Erdészeti Egyesület által koordinált “Az Év Erdésze 2022” elnevezésű szakmai verseny helyi selejtezője is volt.

A versenyen az Ipoly Erdő Zrt. kerületvezető erdészei mérettettek meg, akik számos versenyszámban bizonyíthatták felkészültségüket. A feladatok között elméleti kérdéssor, fotó alapján történő fajfelismerés, térinformatikai alkalmazás gyakorlati használata, lövészet, trófeabírálat, gyérítésjelölés, mintaterületes fatérfogatbecslés és tölgy hosszúfa választékolás, értékbecslés szerepelt.

A versenyen Dévai Levente, a Királyréti Erdészet kerületvezető erdésze bizonyult a legjobbnak, így ő fogja képviselni az Ipoly Erdő Zrt.-t a 2022. május 18-19-én Gyarmatpusztán megrendezésre kerülő országos döntőben.

Az Ipoly Erdő Zrt. versenyen részt nem vevő munkatársai ezalatt a határ magyar és szlovák oldalát egyaránt érintő szakmai tanulmányúton ismerhették meg a térség erdészeti, geológiai és kulturális értékeit, sajátosságait.

forrás: Ipoly Erdő Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdei utakon Reviczky Gáborral - 125., 2022/19.

Következő cikk

Erdőfelújítások a Budapesti Erdőgazdaságnál



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések